ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Σεισμός στην Κρήτη: Στο Αρκαλοχώρι ο Κυρ. Μητσοτάκης

Ο κ. Μητσοτάκης μετέβη στο Αρκαλοχώρι, πραγματοποιώντας επίσκεψη στο παλιό τμήμα της κωμόπολης, όπου βρίσκονται τα περισσότερα από τα κτίρια στα οποία έχουν καταγράφει σοβαρές ζημιές

Σεισμός στην Κρήτη: Στο Αρκαλοχώρι ο Κυρ. Μητσοτάκης

Στην περιοχή Χουδέτσι του Δήμου Αρχάνων Αστερουσίων βρέθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος με απευθείας πτήση από τη Γαλλία μετέβη στην Κρήτη, προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί μετά τον σεισμό, αλλά και να δει τις καταστροφές που έχουν υποστεί κτίσματα αλλά και το οδικό δίκτυο.

Ο κ. Μητσοτάκης μετέβη στο Αρκαλοχώρι, πραγματοποιώντας επίσκεψη στο παλιό τμήμα της κωμόπολης, όπου βρίσκονται τα περισσότερα από τα κτίρια στα οποία έχουν καταγράφει σοβαρές ζημιές.

⇒ Διαβάστε ακόμη: Γιατί αιφνιδίασε ο σεισμός στην Κρήτη – Μεγάλες καταστροφές (εικόνες από drone)

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με κατοίκους, οι οποίοι του εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την κατάσταση που βιώνουν, ζητώντας την στήριξη της πολιτείας.

Ακολούθως, ο κ. Μητσοτάκης μετέβη στο Συντονιστικό Κέντρο που έχει στηθεί στον αύλειο χώρο δημοτικού σχολείου στο Αρκαλοχώρι.

⇒ Διαβάστε ακόμη: Σεισμός στην Κρήτη: Άμεσα οι αποζημιώσεις στους σεισμοπαθείς – Κυμαίνονται από 2.000 ευρώ έως 6.000 ευρώ

Σεισμός στην Κρήτη: Στο Αρκαλοχώρι ο Κυρ. Μητσοτάκης-1
Φωτ. ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει δέσμη μέτρων για τους πληγέντες από τον σεισμό, ενημερώνεται για την κατάσταση από τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανιδη, τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Γιώργο Καραγιάννη, τον πρόεδρο του ΟΑΣΠ Ευθύμη Λέκκα, τον περιφερειάρχη Κρήτης και τον δήμαρχο Μινώα Πεδιάδος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ειδήσεις