Φανέλα του Παναθηναϊκού από την εποχή του Γουέμπλεϊ δώρισε ο Ν. Δένδιας στον Ούγγρο ομόλογό του

Φανέλα του Παναθηναϊκού από την εποχή του Γουέμπλεϊ δώρισε ο Ν. Δένδιας στον Ούγγρο ομόλογό του

Μια φανέλα του Παναθηναϊκού από την εποχή του Γουέμπλεϊ, όταν προπονητής της ήταν ο Φέρεντς Πούσκας, δώρισε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στον Ούγγρο ομόλογό του Πίτερ Σιάρτο

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια φανέλα του Παναθηναϊκού από την εποχή του Γουέμπλεϊ, όταν προπονητής της ήταν ο Φέρεντς Πούσκας, δώρισε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στον Ούγγρο ομόλογό του Πίτερ Σιάρτο τιμώντας τη μνήμη του Πούσκας. Ο κ. Σιάρτο δώρισε στον κ. Δένδια μια φανέλα της εθνικής ομάδας της Ουγγαρίας, με την οποία ο Πούσκας αναδείχτηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής, πριν γίνει προπονητής.

«Μια μεγάλη προσωπικότητα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο Φέρεντς Πούσκας, ενώνει Ελλάδα και Ουγγαρία», αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, σε ανάρτησή του στο Instagram.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Dendias (@nikos.dendias)

«Δώρισα στον υπουργό Εξωτερικών της Ουγγαρίας Πίτερ Σιάρτο μια φανέλα του Παναθηναϊκού, από την εποχή του Γουέμπλεϊ, όταν προπονητής της ήταν ο Πούσκας. Ο ομόλογός μου ανταπέδωσε, δωρίζοντας μου φανέλα της μεγάλης εθνικής ομάδας της Ουγγαρίας, με την οποία μεγαλούργησε ο Πούσκας πριν γίνει προπονητής».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή