ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Σωστή η απόφαση του πρωθυπουργού για τη διαγραφή Μπογδάνου

«Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο κ. Μπογδάνος έκανε ένα πολύ μεγάλο λάθος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Γεωργιάδης: Σωστή η απόφαση του πρωθυπουργού για τη διαγραφή Μπογδάνου

Θέση, για τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, πήρε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος χαρακτήρισε σωστή την απόφαση του πρωθυπουργού. 

«Ο πρόεδρος της ΝΔ πήρε μία απόφαση σωστή. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο κ. Μπογδάνος -φίλος μου, τον συμπαθώ και πολύ, δεν θέλω να πω ψέματα για αυτό- έκανε ένα πολύ μεγάλο λάθος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Σε μία εβδομάδα που αυτό που πρέπει να κυριαρχεί στην πολιτική ζωή είναι η αμυντική συμφωνία με τη Γαλλία και οι φρεγάτες, αποφάσισε ο κ. Μπογδάνος -για λόγους που δεν γνωρίζω- να αλλάξει την ατζέντα. Παρότι και εγώ τον είχα υποστηρίξει, πριν από δύο εβδομάδες, για να μπορέσει να να ξεπεράσει την κρίση που είχε δημιουργηθεί με τη λίστα με τα παιδιά. Όταν είμαστε πολιτικοί φερόμαστε με υπευθυνότητα, καταλαβαίνουμε τη στιγμή, το χώρο και τον τρόπο, και ο φίλος μου ο Κωνσταντίνος -και το λέω έτσι γιατί τον συμπαθώ πραγματικά- τα παραβίασε, πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης⇒ Διαγραφή Μπογδάνου: Πώς η «κίτρινη» κάρτα έγινε «κόκκινη»

Για το ενδεχόμενο διαγραφής του κ. Μπογδάνου από το κόμμα, είπε ότι ο ίδιος πρέπει να καταλάβει ότι έκανε λάθος και να επιδείξει την ανάλογη συμπεριφορά.

Τέλος, ερωτηθείς αν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος πρέπει να επιστρέψει στην ΚΟ εφόσον ζητήσει συγγνώμη, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Εγώ δεν είμαι πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και δεν μου αρέσει ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος να υποδύεται τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Πρόεδρος της ΝΔ είναι ένας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν έχουμε άλλο».

 

Τελευταίες ειδήσεις