Κικίλιας: Στόχος μας η περαιτέρω αύξηση των Γάλλων επισκεπτών στην Ελλάδα

Κικίλιας: Στόχος μας η περαιτέρω αύξηση των Γάλλων επισκεπτών στην Ελλάδα

Την περαιτέρω αύξηση των Γάλλων επισκεπτών στη χώρα μας, έθεσε ως στόχο στις επαφές που είχε στο Παρίσι  ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την περαιτέρω αύξηση των Γάλλων επισκεπτών στη χώρα μας, τόσο για την επόμενη τουριστική σεζόν όσο και για τους χειμερινούς μήνες, έθεσε ως στόχο στις επαφές που είχε στο Παρίσι, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη, ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης που πραγματοποίησε στη γαλλική πρωτεύουσα με αφορμή τη διεθνή τουριστική έκθεση Top Resa.

Αυτά ήταν και τα βασικά σημεία της ατζέντας της συνάντησης του κ. Κικίλια με τον Γάλλο ομόλογό του Jean-Baptiste Lemoyne. Ο κ. Κικίλιας είχε επίσης κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Υπουργό Τουρισμού της Κροατίας Nikolina Brnjac.

Ιδιαίτερη σημασία αποκτά επίσης η συμφωνία του Υπουργού Τουρισμού με την αεροπορική εταιρεία Transavia για 50% αύξηση των διαθέσιμων αεροπορικών θέσεων σε σχέση με το 2019 για την επόμενη σεζόν, αλλά και η προσθήκη της Σκιάθου ως νέου προορισμού της εταιρείας.

Ο κ. Κικίλιας συναντήθηκε επίσης με υψηλόβαθμα στελέχη της αεροπορικής εταιρείας Air France, της ATOUT France, που είναι ο επίσημος εθνικός φορέας τουριστικής ανάπτυξης της Γαλλίας, καθώς και με τις διοικήσεις των σημαντικότερων φορέων της γαλλικής τουριστικής αγοράς: Heliades, Entreprise du Voyage, NG Travel, Last Minute, Very Chic, Seto, Voyage Prive, Thalasso No 1, Kuoni, Opodo και Karavel/Fram.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή