Εκτός Ν.Δ. «όποιος περνάει τα όρια»

Εκτός Ν.Δ. «όποιος περνάει τα όρια»

Οπως ήταν αναμενόμενο, Αλέξης Τσίπρας και Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκαν εκτενώς στο θέμα της διαγραφής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οπως ήταν αναμενόμενο, Αλέξης Τσίπρας και Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκαν εκτενώς στο θέμα της διαγραφής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Στο τέλος της τριτολογίας του αναφέρθηκε στο θέμα λακωνικά και ο κ. Μητσοτάκης, σημειώνοντας πως δεν θα αποφύγει να απαντήσει σε όσα είπαν οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί: «Από την πρώτη στιγμή που εκλέχθηκα πρόεδρος της Ν.Δ. και σίγουρα από τότε που ανέλαβα πρωθυπουργός, ανέλαβα μια δέσμευση απέναντι στον ελληνικό λαό, να μην ξύνουμε πληγές του παρελθόντος, αλλά αντίθετα να εργαζόμαστε για να τις επουλώσουμε. Και αυτή τη δέσμευσή μου κάνω πράξη, και όποιος ξεπεράσει τα όρια θα γνωρίζει ότι δεν έχει θέση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ.» είπε ο πρωθυπουργός.

Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως προχώρησε στη διαγραφή Μπογδάνου «από ανάγκη»και λίγες ώρες μετά «ο κ. Γεραπετρίτης είπε ότι μπορεί να επιστρέψει» Ο κ. Τσίπρας σημείωσε πως πολύ σωστά διεγράφη αν ο λόγος ήταν η συμμετοχή του «σε γιορτές μίσους δίπλα σε εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής» Ο κ. Τσίπρας, ωστόσο, πρόσθεσε πως «στην ίδια εκδήλωση εκπροσωπηθήκατε κι εσείς επισήμως από τη διευθύντρια του γραφείου σας, την κ. Αντωνίου. Τι υποκρισία είναι αυτή; Η κ. Αντωνίου βρέθηκε δίπλα με την πρώην εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής» είπε ο τέως πρωθυπουργός, καταλήγοντας πως όταν ο πρωθυπουργός τον έβαλε στα ψηφοδέλτια «ήξερε πολύ καλά ποιον έβαζε» θυμίζοντας πως η κ. Σπυράκη είχε πει ότι δεν θα ήταν στα ψηφοδέλτια αλλά τελικά εντάχθηκε. Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, που έκανε αναφορές και στον κ. Σαμαρά, ο πρωθυπουργός αντιμετωπίζει εσωκομματικά προβλήματα και ως εκ τούτου έχει την ανάγκη να πατά σε δύο βάρκες: «Από τη μία στη βάρκα της Κεντροδεξιάς και από την άλλη στη βάρκα της Ακροδεξιάς»

Και η κ. Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκε στην υπόθεση Μπογδάνου, συνδέοντας τη στάση του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή με όσα συμβαίνουν τελευταία σε διάφορα σχολεία της χώρας που έχει επανέλθει η Ακροδεξιά. «Η Ακροδεξιά σηκώνει κεφάλι με επεισόδια μέσα στα σχολεία. Και οι αντιλήψεις παραμένουν ζωντανές στο κόμμα σας. Διαγράψατε τον Μπογδάνο αλλά αυτό δεν αρκεί, στελέχη σας λέγανε ότι θα επιστρέψει. Οι δηλώσεις Μπογδάνου σάς εκφράζουν;»διερωτήθηκε η κ. Γεννηματά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή