Γιάννης Οικονόμου: Live η ενημέρωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Γιάννης Οικονόμου: Live η ενημέρωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο πρωθυπουργός θα κάνει αύριο την τρίτη αναμνηστική δόση του εμβολίου», αποκάλυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Ερωτηθείς για την βόρεια Εύβοια, υπενθύμισε τις «στοχευμένες ενέργειες που έχει κάνει η κυβέρνηση, πάντοτε σε συνεννόηση με ειδικούς και δασαρχεία», για να προσθέσει ότι «θωρακίζουμε τις περιοχές που επλήγησαν».

«Στην Εύβοια δεν ήταν πρώτη φορά που πλημμύρισε η Αγία Άννα, είχε γίνει και στο παρελθόν», είπε και τόνισε ότι «εμείς φροντίζουμε να λαμβάνουμε τα μέτρα μας και αντιμετωπίζουμε τα δομικά προβλήματα πιο γρήγορα από ό,τι το παρελθόν».

Σε σχετική ερώτηση, απάντησε ότι εξελίσσεται μια «πρωτόγνωρη ενεργειακή κρίση», σημειώνοντας ότι «πήραμε μέτρα, αν η κρίση είναι δυναμική, δυναμικές θα είναι και οι δικές μας παρεμβάσεις».

«Η χώρα έχει μια αυστηρή μα δίκαιη μεταναστευτική πολιτική», σχολίασε ερωτηθείς για την δήλωση Μηταράκη για «ενορχηστρωμένη επίθεση» που δέχεται η χώρα μας. Πρόσθεσε ότι «έχουμε αποδείξει ότι αν ακολουθείς μια καλή πολιτική μπορείς να έχεις και θετικά αποτελέσματα» και σημείωσε ότι «πολλοί είναι δυσαρεστημένοι, όπως αυτοί που διακινούν λαθραία ανθρώπους στο Αιγαίο». «Η χώρα σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και το διεθνές δίκαιο, η πολιτική που εφαρμόζουμε μας επιτρέπει να διαχειριζόμαστε τα δικαιώματα των μεταναστών όπως πρέπει», υπογράμμισε.

«Με την πανδημία δεν έχουμε τελειώσει», είπε κληθείς να σχολιάσει τις εικόνες συνωστισμού το σαββατοκύριακο, καλώντας τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα ατομικής προστασίας. «Οφείλουμε να υπενθυμίζουμε σε όλους ότι ο κορωνοϊός παραμένει και πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί», τόνισε.

LIVE

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή