Νίκος Ανδρουλάκης: «Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα»

Νίκος Ανδρουλάκης: «Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα»

«Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα» ήταν το μήνυμα του συνυποψήφιού για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα» ήταν το μήνυμα του συνυποψήφιού για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, μετά την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να αποσυρθεί από τη διαδικασία εκλογής, λόγω υποτροπής που παρουσίασε η υγεία της.

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης», ανέφερε νωρίτερα σε δήλωσή της η Φώφη Γεννηματά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή