ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Παπανδρέου: «Αφετηρία νέων αγώνων» – Η αινιγματική ανάρτηση για την επέτειο της πρώτης νίκης του ΠΑΣΟΚ 

Γ. Παπανδρέου: «Αφετηρία νέων αγώνων» – Η αινιγματική ανάρτηση για την επέτειο της πρώτης νίκης του ΠΑΣΟΚ 

Για «αφετηρία νέων αγώνων» κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο Twitter ο Γιώργος Παπανδρέου, συνδέοντας την επέτειο των 40 ετών από την πρώτη εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ, στις 18 Οκτωβρίου του 1981, με το μέλλον της παράταξης, κι ενώ τις τελευταίες ημέρες ο ίδιος έχει βρεθεί στο επίκεντρο των ραγδαίων εξελίξεων στο ΚΙΝΑΛ, μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας της Φώφης Γεννηματά

Εδώ και δύο περίπου 24ωρα ο κ. Παπανδρέου πραγματοποιεί επαφές με τους υποψηφίους για την ηγεσία, την ώρα που τα σενάρια περί καθόδου του ίδιου στην κούρσα έχουν φουντώσει για τα καλά στο παρασκήνιο, ενώ δεν είναι λίγοι όσοι μεταφράζουν την ανάρτησή του ως «προαναγγελία υποψηφιότητας». 

Μέχρι αυτή την ώρα, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του, ενώ και στις επαφές με τους έξι υποψηφίους δεν φέρεται να έχει θέσει ζήτημα απόσυρσης υποψηφιότητας κανενός εξ αυτών, αλλά ούτε και δικής του εισόδου στην κούρσα. 

Δεν αποκλείεται, πάντως, να ανακοινώσει τις τελικές αποφάσεις του και εντός της ημέρας, ενώ επικρατούσα εκτίμηση από αρκετές πλευρές της Χαρ. Τρικούπη είναι ότι κινείται προς την κατεύθυνση εισόδου στην κούρσα για την ηγεσία.