Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να καλύψει το κενό πολιτικής με λάσπη και ύβρεις

Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να καλύψει το κενό πολιτικής με λάσπη και ύβρεις

«Όλοι γνωρίζουν ότι ο κ. Τσίπρας υπήρξε ένας κακός πρωθυπουργός μιας καταστροφικής διακυβέρνησης», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Όλοι γνωρίζουν ότι ο κ. Τσίπρας υπήρξε ένας κακός πρωθυπουργός μιας καταστροφικής διακυβέρνησης, γεμάτης ψέματα και αυταπάτες», δήλωσε σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σε απάντηση στις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «η Ελλάδα θα βυθιστεί στην ανθρωπιστική κρίση και την κοινωνική διάλυση, αν δεν σταματήσουμε το έργο της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

Ο κ. Οικονόμου πρόσθεσε ότι ο κ. Τσίπρας «προσπαθεί να καλύψει το κενό πολιτικής με “λάσπη” και ύβρεις. Στην πορεία αυτή θα είναι μόνος του».

«Δική μας έγνοια είναι η Ελλάδα που αλλάζει, χωρίς να αφήνει κανέναν πίσω», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται ότι, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης, ο κ. Τσίπρας έθεσε τον πολιτικό στόχο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις επόμενες εκλογές και αναφέρθηκε στην κρισιμότητα αυτών, καθώς θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά η απλή αναλογική [Διαβάστε περισσότερα].

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή