Κεραμέως: Αντιδημοκρατικές πρακτικές από κάποιους με καλυμμένα πρόσωπα δεν μας φοβίζουν

Κεραμέως: Αντιδημοκρατικές πρακτικές από κάποιους με καλυμμένα πρόσωπα δεν μας φοβίζουν

«Αντιδημοκρατικές πρακτικές από κάποιους με καλυμμένα πρόσωπα δεν μας φοβίζουν» ανέφερε σε ανάρτησή της η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αντιδημοκρατικές πρακτικές από κάποιους με καλυμμένα πρόσωπα δεν μας φοβίζουν» ανέφερε σε ανάρτησή της μετά τα μεσάνυχτα η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

«Η παιδεία αλλάζει. Όπως ζητά η κοινωνία και όπως αξίζουν τα παιδιά μας και οι εκπαιδευτικοί μας. Προχωράμε δυναμικά» πρόσθεσε.

Λίγο νωρίτερα, μέλη του «Ρουβίκωνα» πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα έξω από το σπίτι της υπουργού Παιδείας, όπως ανέφερε σε δήλωση του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Στη δήλωσή του, ο κ. Οικονόμου σημείωσε: «Τραμπούκοι του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια και φώναζαν συνθήματα έξω από το σπίτι της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως. Στο σπίτι που μένει η οικογένεια και τα παιδιά της. Περιμένουμε την καταδίκη αυτής της φασιστικής πράξης από όλους».

Στο παρελθόν, ο «Ρουβίκωνας» είχε προκαλέσει φθορές στο πολιτικό γραφείο της υπουργού Παιδείας στο Χαλάνδρι, γράφοντας συνθήματα στους τοίχους έξω από το γραφείο της κ. Κεραμέως, ενώ πέταξαν μαύρη μπογιά στην πόρτα.

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή