ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ: Τη Δευτέρα συνεδριάζει η ΚΟ – Τι θα εισηγηθεί ο Β. Κεγκέρογλου

«Οι εκλογές, όπου θα αναδειχτεί ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ, γίνονται με τη διαδικασία που έχει δρομολογήσει η πρόεδρος μας Φώφη Γεννηματά»

ΚΙΝΑΛ: Τη Δευτέρα συνεδριάζει η ΚΟ – Τι θα εισηγηθεί ο Β. Κεγκέρογλου

Τo απόγευμα της Δευτέρας θα συνεδριάσει η Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής, ώστε να αποφασίσει σχετικά με τις εκκρεμότητες που έχουν προκύψει μετά τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας, Βασίλης Κεγκέρογλου, θα συγκαλέσει και τους 22 βουλευτές του ΚΙΝΑΛ και θα εισηγηθεί, όπως δήλωσε, «τη θεσμική και υπηρεσιακή λειτουργία της Κ.Ο. και τα καθήκοντα προέδρου της Κ.Ο., λειτουργικά και θεσμικά, να ασκεί ο γραμματέας της Κ.Ο., ενώ τα Κοινοβουλευτικά ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Μιχάλης Κατρίνης».

Διαβάστε επίσης⇒ Η Φώφη Γεννηματά από το ΠΑΣΟΚ στο ΚΙΝΑΛ

Ως προς τις αρμοδιότητες των βουλευτών για τους κοινοβουλευτικούς τομείς και τις επιτροπές της Βουλής, θα εισηγηθεί να συνεχίσουν ως έχουν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η συνεδρίαση της Δευτέρας «γίνεται αφού υπάρχουν και επείγοντα λειτουργικά θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν».

Τέλος, ο Βασίλης Κεγκέρολογλου επεσήμανε ότι «οι εκλογές στις 5 ή και 12 Δεκεμβρίου, όπου θα αναδειχτεί ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ, γίνονται με τη διαδικασία που έχει δρομολογήσει η πρόεδρος μας Φώφη Γεννηματά».

Τελευταίες ειδήσεις