ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρηστίδης: Δεν Θα γίνουμε πατερίτσα του οποιοδήποτε

Χρηστίδης: Δεν Θα γίνουμε πατερίτσα του οποιοδήποτε

«Δεν πιστεύω στα συνοικέσια. Εμείς μιλάμε με την κοινωνία και με τους πολίτες με παρρησία, δύναμη και αποφασιστικότητα, θέτοντας νέες σχέσεις και νέα θεμέλια εμπιστοσύνης, πολιτικού λόγου και ηθικής. Δεν είμαστε εδώ για να γίνουμε πατερίτσα του οποιοδήποτε, αλλά για να δημιουργήσουμε πρωταγωνιστική προοπτική για την παράταξή μας. Να μιλήσουμε για τα πραγματικά προβλήματα. Να ανοίξει η συζήτηση για τους καθημερινούς ήρωες της ζωής, τους διανομείς και τα δικαιώματά τους, τον ρόλο της γυναίκας σήμερα, το άγχος της καθημερινής επιβίωσης με μισθούς πείνας, την αναξιοπρέπεια και την ανακολουθία λόγων και έργων παντού» τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, σε συνέντευξή του στον ρ/σ Alpha, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης του ΚΙΝΑΛ με την ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Είμαι εδώ για να μιλήσω για τον καθένα και την καθεμία από εμάς. Είμαι εδώ για να μιλήσω και να παλέψω για την ανανέωση της παράταξης, για την νέα γενιά και για τη διεύρυνση της δυναμικής μας που τόσο έχουμε ανάγκη. Είμαι εδώ για να μιλήσω για τους νέους επιχειρηματίες, τους επιστήμονες, τους ανέργους, αυτούς που έφυγαν στο εξωτερικό. Για τις ελπίδες, τα όνειρα και τις προσδοκίες που έχουν για το αύριο αυτής της χώρας. Χθες είχα συνάντηση με νέους επιχειρηματίες που μου ανέλυαν τις καθημερινές ιστορίες οικονομική τρέλας που έχουν να αντιμετωπίσουν. Μου έλεγαν ότι πλήρωσαν 200 ευρώ περισσότερα τον Αύγουστο σε σχέση με Ιούλιου για την ίδια κατανάλωση ρεύματος και 200 ευρώ επιπλέον το Σεπτέμβριο. 

Συνδιαλέγομαι με γιαγιάδες και παππούδες που περήφανα προσπαθούν να ζήσουν με ελάχιστα χρήματα αντιμετωπίζοντας ένα κυκεώνα υποχρεώσεων και μου λένε “κάντε κάτι, έχουμε προσφέρει και μας προσπερνά η ζωή, λες και δεν προσφέραμε τίποτα σε αυτή τόσα χρόνια”. 

Με κομμένες συντάξεις και επιδόματα, αλλά με μια ψυχή και περηφάνια που φτερουγίζει και συνεπαίρνει τα λόγια και το πάθος τους» ανέφερε στη συνέντευξή του ο Π. Χρηστίδης.