Θεοδωρικάκος: Πραγματικότητα η δέσμευση για 100 περιπολικά από τα μεσάνυχτα έως τις 6:00 στους δρόμους

Θεοδωρικάκος: Πραγματικότητα η δέσμευση για 100 περιπολικά από τα μεσάνυχτα έως τις 6:00 στους δρόμους

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε κάνει τη σχετική εξαγγελία στα τέλη Σεπτεβμρίου

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πραγματικότητα αποτελεί, πλέον, η εξαγγελία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτη Θεοδωρικάκου, για 100 περιπολικά κάθε νύχτα στους δρόμους και τη διάθεση 1.026 αστυνομικών στην Αττική.

«Το μήνυμα είναι να υπάρχει ασφάλεια στην κοινωνία. Το σύνολο των αστυνομικών που αποφοιτούν από την Σχολή και ορκίζονται την Κυριακή, καθώς και δόκιμοι, 1.026 συνολικά, θα διατεθούν στην Αττική, ενώ από την 1η Νοεμβρίου 100 στελεχωμένα περιπολικά θα βρίσκονται στους δρόμους, από τα μεσάνυχτα έως τις 6:00 το πρωί», είχε δηλώσει ο κ. Θεοδωρικάκος στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης⇒ Θεοδωρικάκος: Από 1η Νοεμβρίου 100 περιπολικά από τα μεσάνυχτα έως τις 6:00 στους δρόμους

Σήμερα, ο ίδιος – με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- έκανε γνωστό ότι αυτή η δέσμευση «είναι πλέον πραγματικότητα». 

«Είχαμε δεσμευτεί ότι από τις αρχές Νοεμβρίου θα προστεθούν 100 πλήρως επανδρωμένα περιπολικά κάθε νύχτα από τις 12 ως τις 6 τοπρωί και 1000 νέοι αστυνομικοί θα ενισχύσουν τα τμήματα του λεκανοπεδίου Αττικής. Η δέσμευσή μας είναι πλέον πραγματικότητα. Ασφάλεια για όλους, ασφάλεια παντού», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή