Μητσοτάκης προς βουλευτές: Όταν λέω ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, το εννοώ

Μητσοτάκης προς βουλευτές: Όταν λέω ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, το εννοώ

Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, απευθυνόμενος στους βουλευτές του κόμματος.

«Όταν λέω ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, το εννοώ. Το λέω για να κάνετε τον προγραμματισμό σας. Στο τέλος της θητείας θα ζητήσουμε από τους πολίτες να συνεχίσουμε το έργο μας», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης διαβεβαίωσε εκ νέου ότι η χώρα δεν θα μπει σε νέο lockdown, ούτε και θα υπάρξουν μέτρα για τους εμβολιασμένους.

Ο ίδιος έκανε έκκληση προς όσους έχουν την δυνατότητα να κάνουν την 3η δόση, «για την ενίσχυση της συλλογικής ανοσίας και την ενίσχυση του συστήματος υγείας που έχει επιβαρυνθεί».

Ειδήσεις σήμερα

Θεωρείο: Υποψηφιότητα Μάστορα με τη Ν.Δ.

«Όχι» σε lockdown και μέτρα για εμβολιασμένους – Δραματική έκκληση σε ανεμβολίαστους

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή