Διάσκεψη για τη Λιβύη στο Παρίσι: Ολοκληρώθηκαν οι αφίξεις των ηγετών – Tι θα πει στην παρέμβασή ο Κυρ. Μητσοτάκης

Διάσκεψη για τη Λιβύη στο Παρίσι: Ολοκληρώθηκαν οι αφίξεις των ηγετών – Tι θα πει στην παρέμβασή ο Κυρ. Μητσοτάκης

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι αφίξεις των ηγετών και των εκπροσώπων των χωρών που μετέχουν στη Διεθνή Διάσκεψη για τη Λιβυη στο Παρίσι

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι αφίξεις των ηγετών και των εκπροσώπων των χωρών που μετέχουν στη Διεθνή Διάσκεψη για τη Λιβύη στο Παρίσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην παρέμβασή του θα τονίσει εμφατικά τον ρόλο της Ελλάδας στη σταθερότητα και ασφάλεια στη Λιβύη και στην ευρύτερη περιοχή.

Παράλληλα, θα υπογραμμίσει ότι τα ξένα στρατεύματα, οι ξένοι μαχητές και οι ξένοι μισθοφόροι πρέπει να αποχωρήσουν το ταχύτερο δυνατόν, ώστε η Λιβύη να περάσει στο δρόμο προς την ομαλοποίηση και να ορίσει το μέλλον της χωρίς παρεμβάσεις τρίτων.

Θα δηλώσει ακόμα την ετοιμότητα της Ελλάδας να συνδράμει με όποια βοήθεια χρειαστεί ώστε να πετύχει η εκλογική διαδικασία και θα ευχαριστήσει την Γαλλία για την πρόσκληση της Ελλάδας στη Διάσκεψη.   

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή