Θεωρείο: Το sms Μητσοτάκη στον Ζάεφ

Θεωρείο: Το sms Μητσοτάκη στον Ζάεφ

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γραπτό μήνυμα στο κινητό έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, μόλις πληροφορήθηκε πως η πλειονότητα των θυμάτων που βρίσκονταν μέσα στο λεωφορείο το οποίο εξερράγη στη Βουλγαρία ήταν πολίτες της χώρας του. Ο πρωθυπουργός της γείτονος απάντησε στο ευγενικό μήνυμα του Μητσοτάκη, καθώς οι μεταξύ τους διαπροσωπικές σχέσεις είναι ιδιαίτερα καλές.  

ΚΙΔΗΣΟ: Κατάρα ή ευχή;  

Κανείς δεν έχει ασχοληθεί με το μέγα ερώτημα τι θα γίνει το ΚΙΔΗΣΟ αν εκλεγεί πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ –αλλά και αν δεν εκλεγεί– ο Γιώργος Παπανδρέου. Υπενθυμίζω πως τυπικά το Κίνημα δεν έχει αναστείλει τη λειτουργία του καθώς είναι συνεργαζόμενο με το ΚΙΝΑΛ, δίνοντάς μας το πολύ οξύμωρο: ο πρόεδρός του να κατεβαίνει για πρόεδρος… άλλου κόμματος. Οι αναλυτές πάντως λένε πως το ΚΙΔΗΣΟ από βαρίδι μπορεί να εξελιχθεί σε πλεονέκτημα για τον ΓΑΠ. Στις εκλογές του 2015, ο Παπανδρέου ως επικεφαλής του ΚΙΔΗΣΟ, έλαβε 152.000 ψήφους μετά τη διάσπαση του ΠΑΣΟΚ. Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν 152.000 συμπολίτες μας που είναι φανατικοί «Γαπικοί». Εάν ψηφίσουν όλοι στις εσωκομματικές του ΚΙΝΑΛ τότε ο Γιώργος ξεκινάει από μία πλεονεκτικότερη θέση, που θα πρέπει να υπερκαλύψουν οι συνυποψήφιοί του.  

Οι βενιζελικοί  

Από την άλλη οι οπαδοί και φίλοι του Ευ. Βενιζέλου στηρίζουν αναφανδόν Λοβέρδο. Το είπε εμμέσως πλην σαφώς και ο ίδιος ο υποψήφιος σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega. Σε μία αποστροφή του σημείωσε πως αυτός και ο Βενιζέλος δεν έχουν κατέβει απέναντι ούτε σε εκλογές αθλητικού σωματείου, δίνοντας σαφώς το στίγμα και αυτής της εκλογικής μάχης.  

Με ευλογίες  

Την ώρα που ελάμβανε χώρα η εκδήλωση για το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα, γινόταν η συνάντηση του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη με τον Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο στο «Μεγάλη Βρεταννία». Οι δυο τους μάλιστα βγήκαν στο μπαλκόνι και είδαν τη φωταγώγηση, χειροκροτώντας το θέαμα.  

Βρίσκει ωροσκόπο  

Με το στόμα ανοικτό έμεινε χθες ο Κυριάκος Πιερρακάκης, όταν τον πλησίασε μία κυρία και τον ευχαρίστησε πολύ θερμά, καθώς –όπως του είπε– μετά την καθιέρωση του ψηφιακού πιστοποιητικού γέννησης, έμαθε την ώρα που γεννήθηκε και ως εκ τούτου βρήκε τον… ωροσκόπο της, τον οποίο αναζητούσε για χρόνια. Για αρκετή ώρα ο –πάντα λαλίστατος– Πιερρακάκης δεν μπορούσε να σταυρώσει λέξη, καθώς δεν ήξερε τι να απαντήσει σε αυτό το απίθανο που άκουσε.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή