Θεωρείο: Εσωτερικές μεταγραφές στο ΚΙΝΑΛ

Θεωρείο: Εσωτερικές μεταγραφές στο ΚΙΝΑΛ

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι εκλογές του ΚΙΝΑΛ έχουν και την κωμική τους πλευρά, καθώς κάποια στελέχη είναι αναποφάσιστα. Παράδειγμα, ο πρώην βουλευτής Τ. Σιδηρόπουλος, ήταν στους 65 του ΓΑΠ και αποσύρθηκε για να πάει με τον Λοβέρδο. Την ανάποδη διαδρομή επέλεξε ο Αλ. Αθανασιάδης, πρώην βουλευτής Κοζάνης, που στήριζε Λοβέρδο αλλά αποφάσισε να πάει με τον Γιώργο. Αυτό στο NBA το λένε trade και το βρίσκω ταιριαστό, καθώς το ΠΑΣΟΚ θυμίζει την κορυφαία λίγκα από άποψη θεάματος προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού.  

Μητσοτάκης κατά ιδιωτών

Καθόλου δεν σχολιάστηκε η ενδιαφέρουσα αποστροφή του Κυρ. Μητσοτάκη κατά τη χθεσινή ομιλία του στη Βουλή. Απευθυνόμενος στον Θ. Πλεύρη, είπε: «Kάποια στιγμή, όταν περάσει αυτή η περιπέτεια, κύριε υπουργέ, θα κάνουμε την αξιολόγηση και της ανταπόκρισης του ιδιωτικού τομέα σε αυτό το πρόγραμμα, η οποία, δυστυχώς, παρά τα οικονομικά κίνητρα που δώσαμε, δεν ήταν τελικά η επιθυμητή». Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μητσοτάκης ασκεί κριτική στον ιδιωτικό τομέα, καθώς στα δύο χρόνια της υγειονομικής κρίσης φαίνεται πως έχει αναθεωρήσει πολλά…

Αναβολή 

Στην Αθήνα, για πρώτη φορά επισήμως, αναμένονταν εντός Δεκεμβρίου ο βασιλιάς Γουλιέλμος Αλεξάντερ και η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας, που είχαν προσκληθεί από την ΠτΔ. Τελικά το ταξίδι αναβάλλεται λόγω κορωνοϊού. Ελπίζω η πανδημία να επιτρέψει να γίνει η επίσκεψη νωρίτερα από το καλοκαίρι, οπότε το βασιλικό ζεύγος έρχεται ούτως ή άλλως στην Ελλάδα, αφού διαθέτει εξοχικό στο Πόρτο Χέλι.  

Μενού… Σάντσεθ

Ισπανικές επισκέψεις σήμερα στην Αθήνα καθώς φτάνει ο επικεφαλής του ισπανικού Λαϊκού Κόμματος, Πάμπλο Κασάδο. Θα ερχόταν για το συνέδριο της Ν.Δ., το οποίο τελικά αναβλήθηκε, αλλά ο Ισπανός δεν ματαίωσε το ταξίδι του και το μετέτρεψε σε ιδιωτικό. Το βράδυ, μάλιστα, ο πρωθυπουργός θα του παραθέσει δείπνο, μια και οι δυο τους έχουν αναπτύξει πιο στενή επαφή. Φαντάζομαι πως στο μενού θα είναι και ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ, του οποίου ο Κασάδο φιλοδοξεί να πάρει τη θέση.  

Επιστροφή Βενιζέλου  

Είδα προσεκτικά το ντιμπέιτ των 5 υποψηφίων του ΚΙΝΑΛ, το οποίο είχε αρκετά κρυφά σημεία πολύ ενδιαφέροντα. Το ότι οι βενιζελικοί στηρίζουν Λοβέρδο, σας το έχω ξαναπεί. Ο Βενιζέλος τι θα κάνει όμως; Ο Λοβέρδος ήταν ο μόνος που έθιξε το θέμα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τους πρώην προέδρους του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως «θα δούμε μελλοντικά» τι θα γίνει, ανοίγοντας ουσιαστικά πόρτα επιστροφής του Ευ. Βενιζέλου στο κόμμα.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή