Αντιπαράθεση Μπακογιάννη – Τζανακόπουλου για εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων

Αντιπαράθεση Μπακογιάννη – Τζανακόπουλου για εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αναρτήσεις στα social media συνεχίζεται η αντιπαράθεση για την εκδήλωση που θα διοργανώσει το βράδυ παραμονής της Πρωτοχρονιάς ο Δήμος Αθηναίων. 

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, απαντώντας σε ανάρτηση του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρη Τζανακόπουλου, έγραψε: «Ναι, καλά το κατάλαβε πως τον αφορούσε. Και καλά απάντησε. Και τον ευχαριστώ που με επιβεβαίωσε με το φαρμάκι του, ο γραμματέας του Σύριζα. Χρόνια πολλά και σε αυτόν. Είπαμε, όλες οι μπάλες στολίζουν το δέντρο. Ακόμα και οι φαιές και χολόχρωμες». 

Αντιπαράθεση Μπακογιάννη – Τζανακόπουλου για εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων-1

Νωρίτερα ο κ. Τζανακόπουλος είχε κάνει την εξής ανάρτηση στο facebook: «Και πάλι καλά να λέμε εμείς οι πλεμπαίοι που δεν το διοργάνωσε στο Μπάντεν Μπάντεν. Άντε, γιατί πολύ μας ανέχτηκε. Η απάντηση του Κώστα Μπακογιάννη στους “μίζερους πληβείους” που τον έψεξαν για τη διοργάνωση της χρυσοπληρωμένης φιέστας με τον Σάκη Ρουβά είναι άλλη μια απόδειξη ότι ο άνθρωπος είναι από αλλού. Πορφυρογέννητος, αλαζόνας, αμετροεπής, ένας ακόμα Λουδοβίκος από τα πανέρια, σαν τον θείο του. Καιρός να ξεμπερδεύουμε με αυτή την κρατικοδίαιτη ψευτοελίτ που κάνει πάρτι με ξένα λεφτά. Η υπομονή εξαντλήθηκε».

Η αρχική ανάρτηση Μπακογιάννη

Αντιπαράθεση Μπακογιάννη – Τζανακόπουλου για εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων-2

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή