ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρ. Μητσοτάκης: Άκουσε τα κάλαντα των Χριστουγέννων από τα παιδιά της Παιδόπολης «Άγιος Ανδρέας»

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε σήμερα την Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας» στον Άλιμο, όπου φιλοξενούνται παιδιά που στερούνται οικογενειακής φροντίδας και προστασίας

Κυρ. Μητσοτάκης: Άκουσε τα κάλαντα των Χριστουγέννων από τα παιδιά της Παιδόπολης «Άγιος Ανδρέας»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε σήμερα τα κάλαντα των Χριστουγέννων από τα παιδιά της Παιδόπολης «Άγιος Ανδρέας» στον Άλιμο.

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων την Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας», όπου φιλοξενούνται παιδιά που στερούνται οικογενειακής φροντίδας και προστασίας.

Κυρ. Μητσοτάκης: Άκουσε τα κάλαντα των Χριστουγέννων από τα παιδιά της Παιδόπολης «Άγιος Ανδρέας»-1

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μητσοτάκης, μαζί με την Υφυπουργό Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου και την κόρη του Δάφνη, άκουσε τα κάλαντα των Χριστουγέννων και γιορτινά τραγούδια από τα παιδιά της μονάδας, τους μοίρασε δώρα και συζήτησε μαζί τους για τις ανησυχίες τους, το σχολείο και τα αγαπημένα τους αθλήματα.

Τα μικρότερα παιδιά της δομής δώρισαν στον πρωθυπουργό ένα σπιτάκι φτιαγμένο από μπισκότα και ζαχαρωτά και τα μεγαλύτερα του προσέφεραν μία ζωγραφιά.

Κυρ. Μητσοτάκης: Άκουσε τα κάλαντα των Χριστουγέννων από τα παιδιά της Παιδόπολης «Άγιος Ανδρέας»-2

Στη συνέχεια, τα παιδιά ξενάγησαν τον κ. Μητσοτάκη στους χώρους της μονάδας, ενώ ο Πρόεδρος του ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής, Γιάννης Λιβανός, και η Διευθύντρια της Παιδόπολης Μαρία Αποστολοπούλου τον ενημέρωσαν για τη δράση της.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr