Αντ. Σαμαράς: Ο Κάρολος Παπούλιας ήταν ένας άψογος Πρόεδρος

Αντ. Σαμαράς: Ο Κάρολος Παπούλιας ήταν ένας άψογος Πρόεδρος

«Ο Κάρολος Παπούλιας υπήρξε ένας συνεπής αγωνιστής για τα ιδεώδη του και ταυτόχρονα ένας λαμπρός και καλλιεργημένος άνθρωπος» αναφέρει σε δήλωσή του πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για τον θάνατο του Κάριολο Παπούλια και προσθέτει:

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο Κάρολος Παπούλιας υπήρξε ένας συνεπής αγωνιστής για τα ιδεώδη του και ταυτόχρονα ένας λαμπρός και καλλιεργημένος άνθρωπος» αναφέρει σε δήλωσή του πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για τον θάνατο του Κάρολου Παπούλια και προσθέτει:

Υπηρέτησε με προσήλωση και μετριοπάθεια την πατρίδα, την παράταξή του, τον τόπο καταγωγής του μα προπάντων τους θεσμούς της χώρας. Το εθνικό συμφέρον υπήρξε γνώμονας της πολιτικής του διαδρομής. Σε κρισιμότατες στιγμές για την Ελλάδα είχαμε την τύχη να προϊσταται της Πολιτείας, γεγονός ιδιαίτερα θετικό για τον τόπο.

Ήταν ένας άψογος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, με αποφασιστικό και συνάμα διακριτικό ρόλο σε γεγονότα που έμελλε να ήταν καθοριστικά. Ο Κάρολος Παπούλιας πέρασε στην Ιστορία όπως έζησε: με σεμνότητα. Εκφράζω τα θερμά μου συλληπητήρια στους οικείους του» αναφέρει σε δήλωση του ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς για το θάνατο του Καρολου Παπούλια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή