Αλ. Τσίπρας: Δεν μπορεί να συνεχίζει αμέριμνος τις διακοπές ο κ. Μητσοτάκης

Αλ. Τσίπρας: Δεν μπορεί να συνεχίζει αμέριμνος τις διακοπές ο κ. Μητσοτάκης

Βολές κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εκτοξεύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με νέα ανάρτησή του, με αφορμή τη διαχείριση της πανδημίας

2' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βολές κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εκτοξεύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με νέα ανάρτησή του, με αφορμή τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Με διπλασιασμό των κρουσμάτων σε μία μέρα, ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να συνεχίζει αμέριμνος τις διακοπές του. Να επιστρέψει σήμερα κιόλας, να αφήσει τις ανοησίες για μεταχρονολογημένα μέτρα και να λάβει άμεσα τα ουσιαστικά μέτρα που τόσο καιρό ζητάμε και εμείς και οι επιστήμονες» σημειώνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Είχα ενημερωθεί για την αναμενόμενη εξέλιξη των κρουσμάτων – Στο Μαξίμου δεν ήξεραν;»

Σε προηγούμενη ανάρτησή του, το μεσημέρι, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι «την περασμένη Τετάρτη οι επιστήμονες με ενημέρωσαν για την αναμενόμενη εξέλιξη των κρουσμάτων την εβδομάδα των εορτών. Ζήτησα την άμεση εφαρμογή μέτρων. Αναρωτιέμαι, στο Μαξίμου δεν ήξεραν; Ή ήθελαν να είναι ευχάριστοι παρά ωφέλιμοι; Πολύ λίγοι για την κρισιμότητα των στιγμών».

Γ. Οικονόμου: «Δημαγωγία, υποκρισία και καιροσκοπισμός σε όλο τους το μεγαλείο»

Με αφορμή την πρώτη ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα για «δημαγωγία, υποκρισία και καιροσκοπισμό σε όλο του το μεγαλείο».

Αναλυτικά η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου: «Ο κ. Τσίπρας, όταν δεν πετροβολεί, είτε αναφέρεται σε πράγματα που έχουν γίνει μήνες τώρα είτε επιδίδεται σε ένα μπαράζ μετρολογίας, με αντιφατικές, αποσπασματικές και ανεφάρμοστες, στη δεδομένη πραγματικότητα, ιδέες. Παρόλα αυτά σήμερα θέλουμε να ρωτήσουμε με απόλυτη σαφήνεια: Σε ποια δήλωσή του από την περασμένη Τετάρτη πρότεινε συγκεκριμένα μέτρα σχετικά με την υπερμετάδοση της «Όμικρον», κυρίως σε νέους ανθρώπους, σε χώρους όπως η εστίαση, η διασκέδαση, τα γήπεδα; Μέτρα που η κυβέρνηση ανακοίνωσε και είναι έτοιμη όποια στιγμή κριθεί σκόπιμο να εφαρμόσει και νωρίτερα προτάσσοντας τη δημόσια υγεία. Καμία πρόταση, καμία θέση. Ούτε μέχρι σήμερα, ούτε και σήμερα. Δημαγωγία, υποκρισία και καιροσκοπισμός σε όλο τους το μεγαλείο».

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή