Τσίπρας για τελετή στην Τανάγρα: Ντροπή και εθνική καπηλεία

Τσίπρας για τελετή στην Τανάγρα: Ντροπή και εθνική καπηλεία

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οξεία κριτική στην κυβέρηση και τη ΝΔ για την τελετή υποδοχής των Rafale στην Τανάγρα άσκησε μέσω twitter o Αλέξης Τσίπρας.

«Κανένα κόμμα ποτέ στη σύγχρονη ιστορία του τόπου δεν μετέτρεψε αγορά εξοπλισμών με χρήματα του ελληνικού λαού, που μάλιστα δεν περισσεύουν, σε κομματικό σποτ», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας στην ανάρτησή του και καταλήγει:

«Ντροπή και εθνική καπηλεία…»

 

Απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου καταλογίζει «μικροπρέπεια» στον κ. Τσίπρα, σημειώνοντας: « Ο ελληνικός λαός σήμερα αισθάνεται ασφαλέστερος και υπερήφανος. Ο κ. Τσίπρας, αυτή την μέρα τουλάχιστον, θα μπορούσε να αφήσει στην άκρη την μικροπρέπεια και την αντιπαράθεση για μια μεγάλη επιτυχία της πατρίδας. Δεν θα τον ακολουθήσουμε».

Και καταλήγει: «Η κυβέρνηση, σε απόλυτη σύμπνοια με τον ελληνικό λαό, συνεχίζει ανυποχώρητα την προσπάθεια ενίσχυσης της ισχύος της Ελλάδος, σε κάθε επίπεδο. Ελπίζουμε και ευχόμαστε στην επόμενη ιστορική στιγμή για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας να παρευρεθεί έστω και ένας εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή