Θεοδωρικάκος: Όσοι σύνδεσμοι φιλάθλων λειτουργούν παρανόμως θα κλείνουν

Θεοδωρικάκος: Όσοι σύνδεσμοι φιλάθλων λειτουργούν παρανόμως θα κλείνουν

«Είναι δεδομένη η απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας οι έλεγχοι στους συνδέσμους φιλάθλων να είναι συνεχείς» σημείωσε ο κ. Θεοδωρικάκος

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε δηλώσεις αναφορικά με τις έρευνες που έγιναν από την Αστυνομία σε συνδέσμους οπαδών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Είναι δεδομένη η απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας οι έλεγχοι στους συνδέσμους φιλάθλων να είναι συνεχείς. Όσοι λειτουργούν παρανόμως θα κλείνουν. Ο νόμος είναι νόμος και ισχύει για όλους σε όλη τη χώρα. Πολιτεία και αθλητικοί παράγοντες οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να μπει τέλος στο χουλιγκανισμό μέσα και έξω από τα γήπεδα. Είναι ζήτημα πολιτισμού και ανθρωπιάς» ανέφερε ο κ. Θεοδωρικάκος σε δήλωσή του που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ-1.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή