Μήνυμα της Κατ. Σακελλαροπούλου για την Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down

Μήνυμα της Κατ. Σακελλαροπούλου για την Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down

«Μέσα από την τέχνη οι νέοι και οι νέες με σύνδρομο Down δεν εκφράζουν απλώς τα συναισθήματά τους, αλλά ενδυναμώνουν την αυτονομία τους και ενισχύουν την αυτοπεποίθησή τους» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down, ξεναγήθηκε στην Εθνική Πινακοθήκη μαζί με νέες και νέους από τον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος και από το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα». 

Αμέσως μετά, η κυρία Σακελλαροπούλου δήλωσε ότι «η ενασχόληση με την τέχνη είναι πάντα ένας δρόμος απελευθέρωσης και υπέρβασης. Μέσα απ’ αυτόν οι νέοι και οι νέες με σύνδρομο Down δεν εκφράζουν απλώς τα συναισθήματά τους, αλλά ενδυναμώνουν την αυτονομία τους και ενισχύουν την αυτοπεποίθησή τους. Θέλω να τους συγχαρώ για την γόνιμη προσπάθειά τους και να εξάρω τη συνδρομή των φροντιστών τους στην καλλιέργεια των δεξιοτήτων τους».

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή