Η Βουλή τίμησε την 25η Μαρτίου 1821

Η Βουλή τίμησε την 25η Μαρτίου 1821

Η Βουλή των Ελλήνων τίμησε σήμερα την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Βουλή των Ελλήνων τίμησε σήμερα την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821. Το πρωί, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Αθανάσιος Μπούρας, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, παρέστη στη δοξολογία που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών, προεξάρχοντος του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου Β’.

Μετά το πέρας της δοξολογίας, ο κ. Μπούρας ως εκπρόσωπος του κ. Τασούλα, υποδέχθηκε και φιλοξένησε στο σαλόνι του Προέδρου της Βουλής, την Προέδρο της Δημοκρατίας, κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νικόλαο Χαρδαλιά, τον υπουργό Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Χαράλαμπο Πετρίδη, τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γεώργιο Πατούλη, τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, κ. Κωνσταντίνο Φλώρο, καθώς και την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Αμέσως μετά, μετέβησαν στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, όπου πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφάνου από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Σακελλαροπούλου και εν συνεχεία παρακολούθησαν τη στρατιωτική παρέλαση.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή