Γ. Κατρούγκαλος: Θετική κίνηση αλληλεγγύης η πρόσκληση σε Ζελένσκι να μιλήσει στη Βουλή

Γ. Κατρούγκαλος: Θετική κίνηση αλληλεγγύης η πρόσκληση σε Ζελένσκι να μιλήσει στη Βουλή

«Η Ελλάδα πρέπει να πρωταγωνιστήσει στη διπλωματική προσπάθεια για άμεσο τερματισμό του πολέμου, ως χώρα ειρήνης κ ήπιας ισχύος», τόνισε ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Γιώργος Κατρούγκαλος

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Θετική κίνηση αλληλεγγύης» χαρακτήρισε την πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι να μιλήσει στη Βουλή, ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Γιώργος Κατρούγκαλος.

«Θετική κίνηση αλληλεγγύης η πρόσκληση στον Πρόεδρο Ζελένσκι να μιλήσει στη Βουλή. Η Ελλάδα πρέπει να πρωταγωνιστήσει στη διπλωματική προσπάθεια για άμεσο τερματισμό του πολέμου, ως χώρα ειρήνης κ ήπιας ισχύος» ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ώρες ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ζελένσκι συνεχάρη τον πρωθυπουργό για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου, ενώ ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη σύνδεση της Οδησσού με την ιστορία του Ελληνισμού και την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε πρόσκληση στον κ. Ζελένσκι να μιλήσει μέσω τηλεδιάσκεψης στη Βουλή των Ελλήνων, με την ημερομηνία της ομιλίας να ορίζεται το αμέσως επόμενο διάστημα δια της διπλωματικής οδού.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή