Κατ. Σακελλαροπούλου: Επίσκεψη στο Κοινοβούλιο της Πορτογαλίας και συνάντηση με πρόσφυγες

Κατ. Σακελλαροπούλου: Επίσκεψη στο Κοινοβούλιο της Πορτογαλίας και συνάντηση με πρόσφυγες

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ολοκλήρωσε την επίσκεψή της στην Πορτογαλία έχοντας επαφές με Πρόεδρος της Βουλής Augusto Santos Silva και με οικογένειες προσφύγων

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ολοκληρώνοντας την επίσημη επίσκεψή της στην Πορτογαλία, μετέβη στο Κοινοβούλιο, όπου την υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής Augusto Santos Silva. Ακολούθησαν διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών Ελλάδας και Πορτογαλίας.

Στη συνέχεια, η κυρία Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε το Εθνικό Μουσείο Παλαιάς Τέχνης και αμέσως μετά συνάντησε οικογένειες προσφύγων στο Ισμαηλιτικό Κέντρο Λισαβώνας.

Κατ. Σακελλαροπούλου: Επίσκεψη στο Κοινοβούλιο της Πορτογαλίας και συνάντηση με πρόσφυγες-1

Ανάμεσά τους ήταν και η Arezu Kabuli, η μικρή πρόσφυγας από το Αφγανιστάν και μαθήτρια σε σχολείο της Λέσβου, η οποία έχει αποσπάσει υποτροφία για το Διεθνές Σχολείο της Βοστώνης και την είχε υποδεχθεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στον κήπο του Μεγάρου μαζί με την οικογένειά της το περασμένο φθινόπωρο.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή