«Εθνική Συμφωνία» από τον Κ. Μπογδάνο

«Εθνική Συμφωνία» από τον Κ. Μπογδάνο

Παρόντες κατά την παρουσίαση της νέας πολιτικής κίνησης οι Θ. Τζήμερος και Φ. Κρανιδιώτης.

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρουσία των Φαήλου Κρανιδιώτη και Θάνου Τζήμερου, που ήδη έχουν συμμαχήσει, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος παρουσίασε χθες το απόγευμα σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας μια νέα πολιτική κίνηση με το όνομα «Εθνική Συμφωνία». Ο ανεξάρτητος βουλευτής, προαναγγέλοντας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη νέα κίνηση, έγραψε πως «έφτασε η ώρα, ο κατακερματισμένος και παραγκωνισμένος φιλελεύθερος πατριωτικός χώρος να συμφωνήσει σε κοινές θέσεις και αρχές και να ενωθεί, ώστε να συμμετάσχει με ενιαία κομματική έκφραση στις επόμενες εκλογές».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία που σχεδόν έχει «κλειδώσει» είναι η κίνηση Μπογδάνου να συνενωθεί με το κόμμα Φαήλου Κρανιδιώτη και Θάνου Τζήμερου, υπό την ονομασία «Εθνική Δημιουργία». Εφόσον η συμφωνία «κλειδώσει» και τυπικά –μένουν ελάχιστες λεπτομέρειες–, τότε ο κ. Μπογδάνος θα είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος και το πιθανότερο πρόεδρος ο κ. Τζήμερος και αντιπρόεδρος ο κ. Κρανιδιώτης. Στόχος της συνεργασίας είναι η είσοδος στη Βουλή, ειδικά από τη στιγμή που οι πρώτες εκλογές με απλή αναλογική ευνοούν την πιο χαλαρή ψήφο.

Ο κ. Μπογδάνος από τη στιγμή που το σχέδιο ευοδωθεί, έχει σκοπό να κάνει προτάσεις για νομοσχέδια και να κινηθεί στην κατεύθυνση της «δημιουργικής αντιπολίτευσης».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή