Αιχμές Τσούνη κατά Ανδρουλάκη για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Αιχμές Τσούνη κατά Ανδρουλάκη για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά διαφωνεί με το δημοψήφισμα για το όνομα του ΚΙΝΑΛ και αφήνει σαφείς αιχμές για τον Νίκο Ανδρουλάκη

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την διαφωνία του με την ψηφοφορία για την αλλαγή του ονόματος του ΚΙΝΑΛ, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 8 Μαΐου εξέφρασε ο Ανδρέας Τσούνης, σύζυγος της Φώφης Γεννηματά. Οι επιλογές, που θα έχουν οι ψηφοφόροι και υποστηρικτές του κόμματος είναι δυο: Το «Κίνημα Αλλαγής» και το «ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής». 

«Δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να υπάρχει επιλογή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΉΣ από την στιγμή που το ΠΑΣΟΚ υπάρχει ως συνιστώσα στο ΚΊΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ. Έτσι θα υπάρχει το παράδοξο φαινόμενο ο τίτλος ΠΑΣΟΚ να εμφανίζεται και στο ΑΦΜ του καθαρού φορολογικά Κινήματος Αλλαγής και στο μαυρισμένο ΑΦΜ του ΠΑΣΟΚ. Άρα δίνουμε λαβή να μαυρίσουν και τα δύο. Αν υπήρχε δυνατότητα να ρυθμιστούν τα χρέη τότε δεν υπήρχε και λόγος να αλλάξει το όνομα», σημειώνει ο κ. Τσούνης και συνεχίζει:

«Δηλαδή η Φώφη ήταν χαζή; Δεν μπορούσε αυτή να ονομάσει το κόμμα ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΉΣ; Η Φώφη Γεννηματά ήταν λιγότερο ΠΑΣΟΚ; Είναι κάποιος περισσότερο ΠΑΣΟΚ από όσο ήταν η Φώφη; Μην τρελαθούμε. Ο Ν. Ανδρουλάκης είχε μιλήσει για ρύθμιση των χρεών του κόμματος μέχρι το συνέδριο. Αυτό πια έχει ξεχαστεί από όλους».

Και συνεχίζει ο κ. Τσούνης: «Πολιτικά όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας νέος άνθρωπος, όπως ο Ν. Ανδρουλάκης θέλει να ταυτιστεί η πορεία του με ένα όνομα το οποίο φέρνει ευχάριστες μνήμες στο μυαλό κάποιου ανθρώπου που είναι από 50 χρονών και πάνω. Οι νεότεροι δεν έχουν να θυμούνται κάτι ιδιαίτερο από το ΠΑΣΟΚ και είναι ακριβώς αυτό το κομμάτι του εκλογικού σώματος που υποτίθεται θέλει να απευθυνθεί η νέα ηγεσία. Με τον όρο ΠΑΣΟΚ απευθύνεσαι σε ανθρώπους της γενιάς μου και άνω».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ανδρέα Τσούνη:

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή