Θεοδωρικάκος: Συστράτευση και συντονισμός για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των πυρκαγιών

Θεοδωρικάκος: Συστράτευση και συντονισμός για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των πυρκαγιών

«Μπροστά μας έχουμε ένα καλοκαίρι που οφείλουμε όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας» ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε συστράτευση στη μάχη κατά των πυρκαγιών, κάλεσε όλες τις δυνάμεις, (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Τοπική Αυτοδιοίκηση, εθελοντές κλ.π.), ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος παρέστη σήμερα στα εγκαίνια μεταστέγασης των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων του 8ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών, στο Ελληνικό.

Ο υπουργός, στο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στη δύσκολη αποστολή των πυροσβεστών, που δυσχεραίνεται έτι περαιτέρω λόγω της κλιματικής αλλαγής, ενώ υπερτόνισε την ανάγκη στενής συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων φορέων: «Μπροστά μας έχουμε ένα καλοκαίρι που οφείλουμε όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Σε αυτή τη μάχη πρέπει να συνταχθούμε στο επιχειρησιακό πεδίο, η πυροσβεστική, η αστυνομία, οι φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης και οι εθελοντικές ομάδες και οφείλουμε να είμαστε απολύτως συντονισμένοι για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά κάθε πύρινη απειλή», επεσήμανε ο κ. Θεοδωρικάκος.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή