Διαγραφή Μπογδάνου από την «Εθνική Δημιουργία»

Διαγραφή Μπογδάνου από την «Εθνική Δημιουργία»

Θάνος Τζήμερος και Φαήλος Κρανιδιώτης τονίζουν ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος βρίσκεται εκτός, λόγω του «αλαζονικού του χαρακτήρα», «της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς» και «της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας»

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ανακοίνωσαν με κοινή τους δήλωση οι επικεφαλής του κόμματος «Εθνική Δημιουργία», Θάνος Τζήμερος και Φαήλος Κρανιδιώτης.

Όπως σημειώνεται, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος βρίσκεται πλέον εκτός, λόγω του «αλαζονικού του χαρακτήρα», «της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς» και «της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας».

Η ανακοίνωση των Θ. Τζήμερου – Φ. Κρανιδιώτη

«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική».

Η απάντηση Μπογδάνου

«Δεν έφυγα από τη ΝΔ για να στηρίζω ένα σύστημα υποκλοπών και παρακρατικών μεθοδεύσεων δια της τεθλασμένης» τόνισε ο  Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αναφορικά με τη διαγραφή του από το κόμμα «Εθνική Δημιουργία».

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κ. Μπογδάνος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι δεν περίμενε πως θα βρεθεί σε ένα «παράρτημα της ΝΔ» και πρόσθεσε: «Καμία στήριξη στην ‘’πασοκοποταμίσια’’ Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον καθεστωτισμό».

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή