ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ για Μετρό στα Εξάρχεια: Έχει οπισθοδρομικές αντιλήψεις

ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ για Μετρό στα Εξάρχεια: Έχει οπισθοδρομικές αντιλήψεις

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή την τοποθέτηση του Χριστόφορου Βερναρδάκη για την κατασκευή του σταθμού του Μετρό στην πλατεία Εξαρχείων

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία για την κατασκευή του σταθμού του Μετρό στην πλατεία Εξαρχείων.

Η ΝΔ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για «οπισθοδρομικές αντιλήψεις», επειδή σε ανάρτησή του στο Facebook ο βουλευτής και πρώην υπουργός Χριστόφορος Βερναρδάκης τόνισε μεταξύ άλλων ότι «καταστρέφεται μια ακόμα γειτονιά, η ιστορικότερη γειτονιά του αθηναϊκού κέντρου».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ

«Τελικά ύστερα από ημέρες αφωνίας, ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε θέση και μάλιστα σαφή, για την κατασκευή σταθμού μετρό στα Εξάρχεια.

Δια του πρώην Υπουργού και Βουλευτή Α΄ Αθήνας Χρ. Βερναρδάκη μας πληροφορεί ότι “με πρόσχημα την κατασκευή του ΜΕΤΡΟ καταστρέφεται μια ιστορική γειτονιά”.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν το μετρό που θα διευκολύνει τη ζωή των κατοίκων, όπως έχει γίνει παντού όπου υπάρχουν σταθμοί, είναι πρόσχημα για την καταστροφή της γειτονιάς. Κι όμως! Με τέτοιες οπισθοδρομικές αντιλήψεις ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του εξακολουθούν να σηκώνουν τη σημαία της προόδου».

Η ανάρτηση Βερναρδάκη

Η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Τα Εξάρχεια, πολιορκούνται από την καταστολή, την ιδιωτικοποίηση κάθε ελεύθερου χώρου, το rbnb και την εγκατάλειψη κάθε δημόσιας υποδομής.

Με πρόσχημα την κατασκευή ΜΕΤΡΟ στην Πλατεία Εξαρχείων και την «ανάπλαση» του Στρέφη καταστρέφεται μια ακόμα γειτονιά, η ιστορικότερη γειτονιά του αθηναϊκού κέντρου.

Το τρίπτυχο της απάντησής μας: 1. Σχέδιο για μια γειτονιά των κατοίκων και όχι των συμφερόντων, 2. Νέα δημοκρατική Δημοτική Αρχή, 3. Παραίτηση της Κυβέρνησης της Καταστολής και της Αρπαχτής…»

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή