Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στα σχολεία της Χάλκης για τον αγιασμό και την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στα σχολεία της Χάλκης για τον αγιασμό και την έναρξη της σχολικής χρονιάς

«Καμαρώνω για τα επιτεύγματά σας, όπως την 2η θέση στον 4ο Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό Generation Next, καθώς και το θαυμάσιο ηλεκτρονικό περιοδικό σας ''e- Χάλκe'» ανέφερε η πρόεδρος της Δημοκρατίας

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή της στη Χάλκη, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μετέβη σήμερα το πρωί στα σχολεία του νησιού για την τελετή του αγιασμού με την ευκαιρία της έναρξης της σχολικής χρονιάς.

«Σήμερα ξανασυναντάτε στο σχολείο τους φίλους, τους δασκάλους και τους καθηγητές σας, μα πάνω απ’ όλα τη γνώση. Την κινητήρια δύναμη της αλλαγής, που μας βοηθάει να διαμορφώσουμε χαρακτήρα, να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση, να αντιμετωπίσουμε τη ζωή χωρίς φόβο», τόνισε η κυρία Σακελλαροπούλου απευθυνόμενη στους μαθητές και τις μαθήτριες.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στα σχολεία της Χάλκης για τον αγιασμό και την έναρξη της σχολικής χρονιάς-1

«Καμαρώνω για τα επιτεύγματά σας, όπως την 2η θέση στον 4ο Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό Generation Next, καθώς και το θαυμάσιο ηλεκτρονικό περιοδικό σας ”e- Χάλκe’ που κυκλοφορήσατε πρόσφατα και σε έντυπη μορφή», ανέφερε.

Και κατέληξε: «Με τη δημιουργική χρήση της τεχνολογίας, την πρωτοτυπία και την ενεργητικότητά σας ανοίγεστε από το ακριτικό, πανέμορφο νησί σας σ’ ολόκληρο τον κόσμο. Εύχομαι μια καλή σχολική χρονιά, με ελπίδα και αισιοδοξία!».

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στα σχολεία της Χάλκης για τον αγιασμό και την έναρξη της σχολικής χρονιάς-2

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή