ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Να συγκληθεί η επιτροπή Θεσμών λόγω πρόσθετων στοιχείων για τις παρακολουθήσεις

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Να συγκληθεί η επιτροπή Θεσμών λόγω πρόσθετων στοιχείων για τις παρακολουθήσεις

Αίτημα για άμεση σύγκληση της κοινοβουλευτικής επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, λόγω πρόσθετων στοιχείων που προκύπτουν στην υπόθεση παρακολουθήσεων πολιτικών προσώπων, κατέθεσε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

47" χρόνος ανάγνωσης

Αίτημα για άμεση σύγκληση της κοινοβουλευτικής επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, λόγω πρόσθετων στοιχείων που προκύπτουν στην υπόθεση παρακολουθήσεων πολιτικών προσώπων, κατέθεσε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, με πρώτους υπογράφοντες τους κ.κ Χ. Καστανίδη και Μ. Κατρίνη.

Όπως αναφέρουν σε σχετική επιστολή τους προς τον πρόεδρο της επιτροπής Αθ. Μπούρα, «προκύπτουν πρόσθετα στοιχεία στην υπόθεση των παρακολουθήσεων πολιτικών προσώπων και δημοσιογράφων (π.χ. καταγγελία Χρήστου Σπίρτζη), τα οποία δεν αποτελούν αντικείμενο των εργασιών της Εξεταστικής Επιτροπής, η οποία συστάθηκε σύμφωνα με την από 29/8/2022 απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων».

Ζητούν, δε, «την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, ενώπιον της οποίας προτείνουμε να κληθούν για ακρόαση όλα τα πρόσωπα που αναφέρονται στις ήδη δημοσιευθείσες και υποβληθείσες προς εσάς αιτήσεις των Κοινοβουλευτικών Ομάδων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr