Νότης Μηταράκης: Σε ρόλο guest σε δραματική σειρά ο υπουργός Μετανάστευσης

Νότης Μηταράκης: Σε ρόλο guest σε δραματική σειρά ο υπουργός Μετανάστευσης

Ο υπουργός εμφανίστηκε ως guest σε σειρά υποδυόμενος τον εαυτό του

1' 14" χρόνος ανάγνωσης

Σε έναν διαφορετικό ρόλο από αυτόν του υπουργού δοκιμάστηκε ο Νότης Μηταράκης, ο οποίος εμφανίστηκε ως γκεστ σταρ σε δραματική σειρά.

Ο υπουργός Μετανάστευσης εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης στο πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς «Παγιδευμένοι», υποδυόμενος τον εαυτό του. Μάλιστα, ανάρτησε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Twitter τη σκηνή όπου εμφανίζεται.

Η σκηνή θέλει τον υπουργό να έχει κάνει επίσκεψη στο γραφείο του εισαγγελέα, που υποδύεται ο Κίμωνας Κουρής, όταν μπαίνει μέσα ο πρωταγωνιστής, έτερος εισαγγελέας Δημήτρης Μαρκέτος, τον οποίο υποδύεται ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης.

Ο Λεβεντογιάννης, όταν βλέπει τους δύο άντρες, ζητά συγγνώμη και λέει ότι θα ξαναπεράσει αργότερα.

Ωστόσο, ο Νότης Μηταράκης σηκώνεται και λέει τα εξής: «Δεν χρειάζεται, εμείς τελειώσαμε. Πέρασε μέσα». Έπειτα, απευθύνεται στον Κουρή και προσθέτει: «Όπως είπαμε. Όταν τα έχεις έτοιμα, τα στέλνεις στο γραφείο μου».

Ο υπουργός παίρνει θετική απάντηση και στη συνέχεια αναφέρεται στον τόπο καταγωγής του πατέρα του και περιφέρεια όπου εκλέγεται: «Ευχαριστώ και, να σου πω, κανόνισε κάποια στιγμή να ‘ρθεις στη Χίο. Τόσες φορές το έχουμε πει. Καλή συνέχεια».

Σημειώνεται ότι η σειρά έχει γυρίσματα, μεταξύ άλλων, και στο κτίριο του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Πρόκειται για μια από τις ελάχιστες φορές – ίσως και τη μοναδική – που εν ενεργεία πολιτικός εμφανίζεται σε τηλεοπτική σειρά.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr