Εξεταστική για παρακολουθήσεις: Διαμαρτυρία από ΚΚΕ

Εξεταστική για παρακολουθήσεις: Διαμαρτυρία από ΚΚΕ

Δεν έχουν κληθεί οι μάρτυρες που πρότεινε για την υπόθεση των συνακροάσεων στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στον Περισσό

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την κατάθεση του κ. Ν. Ανδρουλάκη, η εξεταστική επιτροπή για τις υποκλοπές φαίνεται πως την προσεχή Παρασκευή οδεύει προς την ολοκλήρωση των εργασιών της, γεγονός το οποίο προκαλεί νέο κύμα αντιδράσεων από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Την εντονότατη διαμαρτυρία του για τη μη κλήση μαρτύρων τους οποίους είχε προτείνει προκειμένου να διερευνηθεί και η υπόθεση των συνακροάσεων-υποκλοπών στα κεντρικά γραφεία του στον Περισσό εξέφρασε εκ νέου χθες το ΚΚΕ.

Μέσω επιστολής της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος με αποδέκτη τον πρόεδρο της Βουλής Κ. Τασούλα γίνεται λόγος για «προσπάθεια συγκάλυψης που συντελείται στην εξεταστική επιτροπή για την υπόθεση» που αφορά το Κομμουνιστικό Κόμμα. Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη υπόθεση έχει τις ρίζες της στα χρόνια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, και προς τούτο ο Περισσός είχε ζητήσει να κληθούν για να καταθέσουν, μεταξύ άλλων, οι τότε υπουργοί Στ. Κοντονής και Μιχ. Καλογήρου, ο νυν υπουργός Κ. Τσιάρας και ο κ. Γ. Κατρούγκαλος (ΣΥΡΙΖΑ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή