Παρακολουθήσεις: Την Τρίτη καταθέτει ο Κώστας Βαξεβάνης – Εξετάστηκε η Ολγα Γεροβασίλη

Παρακολουθήσεις: Την Τρίτη καταθέτει ο Κώστας Βαξεβάνης – Εξετάστηκε η Ολγα Γεροβασίλη

Η κ. Γεροβασίλη, τόνισε ότι πρέπει η ελληνική δικαιοσύνη «με δεδομένο τον κλονισμό που έχει προκαλέσει το όλο θέμα να ερευνήσει την υπόθεση και να ρίξει άπλετο φως σε αυτή»

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προθεσμία για την προσεχή Τρίτη ζήτησε και έλαβε από την εισαγγελέα Αγγελική Τριανταφύλλου ο εκδότης της εφημερίδας «Ντοκουμέντο» Κώστας Βαξεβάνης που είχε κληθεί σε κατάθεση για τις δημοσιεύσεις του σχετικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων των επικοινωνιών πολιτικών, επιχειρηματιών και δημοσιογράφων.

Ο εκδότης ζήτησε την προθεσμία προκειμένου, όπως έγινε γνωστό, να έχουν προηγηθεί και νέες αποκαλύψεις την προσεχή Κυριακή και να καταθέσει συνολικά.

Την ίδια ώρα εξετάστηκε και η πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, η οποία έχει καταθέσει και σχετική μηνυτήρια αναφορά για τις παρακολουθήσεις προκειμένου να διαλευκανθεί σε βάθος η υπόθεση.

Η πρώην υπουργός μετά την έξοδο της από το εισαγγελικό γραφείο, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Κλήθηκα από την εισαγγελέα να καταθέσω και στηρίζω τη μήνυσή μου που αφορούσε στην παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών και των προσωπικών μου δεδομένων».

Η κ. Γεροβασίλη, τόνισε ότι πρέπει η ελληνική Δικαιοσύνη «με δεδομένο τον κλονισμό που έχει προκαλέσει το όλο θέμα να ερευνήσει την υπόθεση και να ρίξει άπλετο φως σε αυτή».

Η ίδια τόνισε ακόμη ότι το Μέγαρο Μαξίμου κατηύθυνε τις παρακολουθήσεις, παρακολουθώντας ακόμη και υπουργούς του όπως ο Ν. Δένδιας.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή