ΣΥΡΙΖΑ: Το παραλήρημα Οικονόμου αποκαλύπτει τον πανικό του κ. Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Το παραλήρημα Οικονόμου αποκαλύπτει τον πανικό του κ. Μητσοτάκη

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Το παραλήρημα του κ. Οικονόμου αποκαλύπτει τον πανικό του κ. Μητσοτάκη μπροστά στο δημοκρατικό κύμα που θα τον σαρώσει σε λίγους μήνες στις εκλογές» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.  

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι «θέλει πολύ θράσος να κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για “ολοκληρωτισμό” εκείνοι που επιχείρησαν με ολοκληρωτικό τρόπο να χειραγωγήσουν το σύνολο της δημόσιας ζωής του τόπου με τις υποκλοπές» και, επίσης, ότι «θέλει πολύ θράσος να μιλούν για τον προσανατολισμό της χώρας εκείνοι που τη διέσυραν διεθνώς». 

Ακόμη, αναφέρει ότι «θέλει πολύ θράσος να μιλούν για τον κοινοβουλευτισμό εκείνοι που δίνουν άδεια στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής να κάνει συγκεντρώσεις ως “πολιτικό κόμμα”». 

Καταληκτικά, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «εντέλει, θέλει πολύ θράσος να κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για “τραμπισμό” εκείνοι που έχουν ξεπατικώσει τις μεθόδους Τραμπ για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης μέσω των προσωπικών δεδομένων».

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή