Ανδρουλάκης κατά Τσίπρα: «Η παράσταση μίμησης του Ανδρέα τελείωσε»

Ανδρουλάκης κατά Τσίπρα: «Η παράσταση μίμησης του Ανδρέα τελείωσε»

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα αιχμηρό tweet απάντησε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε χθεσινή αναφορά του Αλέξη Τσίπρα από την Πάτρα, σχετικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε αποστροφή της ομιλίας του είχε αναφέρει: 

«Δεν μπορώ να φανταστώ το θύμα των υποκλοπών να συγκυβερνά με τον θύτη, αλλά κυρίως δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι δυνατό το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου να έχει στόχο τη συνεργασία με τη ΝΔ του Μητσοτάκη, του Βορίδη, του Πλεύρη, του Γεωργιάδη και εσχάτως του Καρατζαφέρη».

Απαντώντας στα όσα είπε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανήρτησε μια φωτογραφία του κ. Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, τονίζοντας: 

«Η παράσταση μίμησης του Ανδρέα τελείωσε, κ. Τσίπρα σας παραθέτω μια μόνο εικόνα, που ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις. «Προοδευτικά» μαθήματα δεν δέχομαι από τον αρχιτέκτονα της κυβερνητικής συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ – Ακροδεξιάς. Στις επόμενες εθνικές εκλογές ο ελληνικός λαός θα αξιολογήσει και την ιδεολογική συνέπεια του καθενός μας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή