ΣΥΡΙΖΑ: Η πρόταση της εισαγγελέως του Ειδικού Δικαστηρίου απέδωσε με πληρότητα την αλήθεια

ΣΥΡΙΖΑ: Η πρόταση της εισαγγελέως του Ειδικού Δικαστηρίου απέδωσε με πληρότητα την αλήθεια

Μετά την πρόταση της εισαγγελέως Ολγας Σμυρλή για την απαλλαγή του πρώην υπουργού Νίκου Παππά για την υπόθεση των χειρισμών του στον διαγωνισμό με τις τηλεοπτικές άδειες

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η σημερινή πρόταση της εισαγγελέως του Ειδικού Δικαστηρίου απέδωσε με πληρότητα την αλήθεια», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και προσθέτει: 

«Μετά την αθώωση Κρέτσου στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, έρχεται σήμερα η πρόταση της εισαγγελέως, κυρίας Σμυρλή, στο Ειδικό Δικαστήριο για να αποδομήσει όλο το κατηγορητήριο αλλά και το αφήγημα της κυβέρνησης για δήθεν στημένο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εισαγγελική πρόταση απέδωσε με πληρότητα την αλήθεια».

Η πρόταση της εισαγγελέως: 

Θυμίζουμε ότι η εισαγγελέας Ολγα Σμυρλή πρότεινε ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου την απαλλαγή του πρώην υπουργού Νίκου Παππά για την υπόθεση των χειρισμών του στον διαγωνισμό με τις τηλεοπτικές άδειες. 

Επίσης πρότεινε και την απαλλαγή του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα, που δικάζεται ως συνεργός του πρώην υπουργού στο αδίκημα παράβασης καθήκοντος.

Οπως υποστήριξε η εισαγγελέας, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και οι δύο κατηγορούμενοι πρέπει να απαλλαγούν, καθώς δεν προέκυψε η σε βάρος τους κατηγορία.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή