Οικονόμου: Βαθιά απρεπείς και προσβλητικές οι εκφράσεις του κ. Τσίπρα για την Ελληνική Αστυνομία

Οικονόμου: Βαθιά απρεπείς και προσβλητικές οι εκφράσεις του κ. Τσίπρα για την Ελληνική Αστυνομία

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφερόμενος στον κ. Τσίπρα σχολίασε πως «ό,τι και να ισχυρίζεται -πιστεύοντας πως απευθύνεται σε αμνήμονες και αφελείς- το άσπρο δεν γίνεται μαύρο».

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η αντιμετώπιση σοβαρότατων ζητημάτων με ασόβαρο τρόπο είναι η πολιτική σταθερά του κ. Τσίπρα στα 15 συνεχόμενα χρόνια που παραμένει στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις του προέδρους του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα

Ο κ. Οικονόμου συνεχίζει αναφερόμενος στον κ. Τσίπρα λέγοντας πως «ό,τι και να ισχυρίζεται -πιστεύοντας πως απευθύνεται σε αμνήμονες και αφελείς- το άσπρο δεν γίνεται μαύρο. Η κυβέρνησή μας μείωσε δραστικά την ανεργία και τους φόρους, στηρίζει νοικοκυριά και επιχειρήσεις με ένα από τα μεγαλύτερα και διαρκέστερα προγράμματα στήριξης στην Ε.Ε., τιθάσευσε τις τιμές της ενέργειας και περιορίζει προοδευτικά τις αυξήσεις στα αγαθά, χορήγησε στους συνταξιούχους τις συντάξεις που καθυστερούσαν επί χρόνια και μάλιστα αυξημένες, αποκατέστησε την τάξη στο μεταναστευτικό και ενδυνάμωσε αποφασιστικά την εθνική άμυνα»

Ενώ, ολοκληρώνει το σχόλιο του με το ακόλουθο «υστερόγραφο»: «Οι βαθιά απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις του κ. Τσίπρα για την Ελληνική Αστυνομία είναι δομικό μέρος του τραμπισμού αλά γκρέκα. Θα έπρεπε να ντρέπεται που έφτασε στο σημείο να προσβάλει το Σώμα που αγωνίζεται για την προστασίας της ζωής και της περιουσίας των πολιτών».

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή