Σκέρτσος: Ο ΣΥΡΙΖΑ ως δήθεν πολέμιος του φασισμού, κατέθεσε υπόμνημα εναντίον του κόμματος Κασιδιάρη;

Σκέρτσος: Ο ΣΥΡΙΖΑ ως δήθεν πολέμιος του φασισμού, κατέθεσε υπόμνημα εναντίον του κόμματος Κασιδιάρη;

«Μήπως τελικά ο κ. Τσίπρας είναι δημοκράτης μόνο στα λόγια και όχι στην πράξη κι αυτό που πραγματικά προσδοκά είναι κάποιες "ευπρόσδεκτες ψήφους";», αναφέρει ο κ. Σκέρτσος

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ανάμεσα στα πολλά ψέματα που είπε για άλλη μια φορά ο κ. Τσίπρας σήμερα το πρωί, ξέχασε βολικά να αναφερθεί σε μια πολύ σημαντική για τη δημοκρατία και τις εκλογές υπόθεση: Ο ΣΥΡΙΖΑ ως δήθεν υπέρμαχος της δημοκρατίας και πολέμιος του φασισμού, κατέθεσε τελικά υπόμνημα στον Άρειο Πάγο εναντίον του κόμματος Κασιδιάρη; Ή λειτουργεί πάλι ως δημοκρατική εξαίρεση, κλείνοντας το μάτι στους ψηφοφόρους ενός καταδικασμένου για εγκληματική οργάνωση που επιχειρεί να ξαναμπεί στη βουλή με τον μανδύα πολιτικού κόμματος;» τονίζει σε δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα.

Διερωτάται «μήπως τελικά ο κ. Τσίπρας είναι δημοκράτης μόνο στα λόγια και όχι στην πράξη κι αυτό που πραγματικά προσδοκά είναι κάποιες “ευπρόσδεκτες ψήφους” από αυτόν τον χώρο;»

Ο κ. Σκέρτσος καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να δώσει σαφή απάντηση χωρίς «ναι μεν αλλά», υποσημειώσεις και αστερίσκους, όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν καταψήφισε τις σχετικές διατάξεις στη βουλή, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή