Επίθεση με γιαούρτια στον Θάνο Πλεύρη

Επίθεση με γιαούρτια στον Θάνο Πλεύρη

«Τόσο άθλιοι. Μπροστά στον 8 χρόνο γιο μου, την 13 χρονη κόρη μου και την γυναίκα μου να επιτίθενται, να πετυχαίνουν εκτος από εμένα την οικογένεια μου. Αυτοί είναι», ανέφερε σε ανάρτηση του

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση σε χώρο εστίασης δέχτηκε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Με ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Πλεύρης ανέφερε: «τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου, θρασύδειλοι αριστεριστές επιτέθηκαν με γιαούρτια, πετυχαίνοντας, εκτός από εμένα, και τα δύο μου παιδιά. Άθλιοι».

«Τόσο άθλιοι. Μπροστά στον 8 χρόνο γιο μου, την 13 χρονη κόρη μου και την γυναίκα μου να επιτίθενται, να πετυχαίνουν εκτος από εμένα την οικογένεια μου. Αυτοί είναι», ανέφερε σε δεύτερη ανάρτηση του.

 

Στην επίθεση αναφέρθηκε με δικό του tweet ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Απολύτως απαράδεκτο! Ντροπή! Φασίστες δεν ντράπηκαν ούτε τα παιδιά!», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης.

Σκέρτσος: Θρασύδειλα φασιστοειδή

«Η επίθεση από θρασύδειλα φασιστοειδή με καλυμμένα χαρακτηριστικά κατά του Θάνου Πλεύρη, της συζύγου και των μικρών παιδιών του, μέρα μεσημέρι, σε κατάστημα εστίασης στα Πετράλωνα, είναι ευθεία επίθεση στην ίδια τη δημοκρατία και το δικαίωμα κάθε πολίτη να κυκλοφορεί ελεύθερος και να νιώθει ασφαλής», δήλωσε από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος, καταδικάζοντας την επίθεση. 
 
«Όσοι θεωρούν ότι υπάρχουν άβατα στις πόλεις μας που τους ανήκουν βρίσκονται εκτός του δημοκρατικού τόξου και αποτελούν απειλή για το κράτος δικαίου. Αναμένουμε την άμεση και σκληρή καταδίκη των κομμάτων απέναντι σε τέτοια φαινόμενα εκφασισμού της κοινωνίας από τους κάθε λογής εραστές του χάους και των άκρων».

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.g

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή