Μητσοτάκης: Συγκρίνετε τις τετραετίες ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Μητσοτάκης: Συγκρίνετε τις τετραετίες ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

«Το γαλάζιο ρεύμα που βλέπω να ξαναφουντώνει σε ολόκληρη τη χώρα, είμαι σίγουρος ότι θα βρει την έκφρασή του και στην Αθήνα», σχολίασε από την Κυψέλη

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πεποίθησή του ότι η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές της 21ης Μαΐου εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε πολίτες στην Κυψέλη από τους όποιους ζήτησε να συγκρίνουν την τετραετία της διακυβέρνησης του με την περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, εκτίμησε πως λίγο πολύ και οι αντίπαλοί μας μάλλον έχουν προεξοφλήσει το εκλογικό αποτέλεσμα. «Διάβαζα σήμερα σε εφημερίδα της αντιπολίτευσης, που βγήκε με πηχυαίο τίτλο ότι 53% δεν θέλει δεύτερη τετραετία Μητσοτάκη, άρα το 47% θέλει δεύτερη τετραετία. Μας βλέπω για αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή και οι ίδιοι το ομολογούν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το γαλάζιο ρεύμα που βλέπω να ξαναφουντώνει σε ολόκληρη τη χώρα, είμαι σίγουρος ότι θα βρει την έκφρασή του και στην Αθήνα», σχολίασε.

«Η ανάπτυξη δεν ήρθε με υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης ούτε με τσάκισμα των συνταξιούχων. Ήρθε με περικοπές φόρων, με αυξήσεις στις συντάξεις, με περικοπές στις εισφορές», υπογράμμισε.

Και επισήμανε: «Υλοποιήσαμε στο ακέραιο το προεκλογικό μας πρόγραμμα παρά τις δυσκολίες και σήμερα είμαστε έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι, να μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία».

«Τη μεγάλη σημασία που αποδίδω στον προγραμματικό μας λόγο θέλω να την αναδείξω και σήμερα εδώ και θέλω να σας ζητήσω αυτή την τελευταία εβδομάδα, η οποία μένει μέχρι τις εκλογές, να μην αναλωθούμε σε ανέξοδους διαξιφισμούς με τους πολιτικούς μας αντιπάλους αλλά να μιλήσουμε στους πολίτες για το δικό μας σχέδιο για την επόμενη μέρα, για το μέλλον της πατρίδας μας», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή