Σκέρτσος: Τον κ. Τσίπρα ενδιαφέρει διψασμένα μόνο η εξουσία

Σκέρτσος: Τον κ. Τσίπρα ενδιαφέρει διψασμένα μόνο η εξουσία

Για την προοπτική διαμόρφωσης ενός «εκτρωματικού σχεδίου διακυβέρνησης της χώρας» κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος.

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για την προοπτική διαμόρφωσης ενός «εκτρωματικού σχεδίου διακυβέρνησης της χώρας» κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ακης Σκέρτσος, στον απόηχο της διακαναλικής συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σκέρτσος αναφέρει ότι:

«Ο κ. Τσίπρας πιστοποιεί αμετάκλητα ότι τον ενδιαφέρει διψασμένα, αποκλειστικά και μόνο η εξουσία και όχι η ευημερία του ελληνικού λαού.

Σε ερώτηση που δέχθηκε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ, πρόσθεσε ακόμη μία στις πολλαπλές εναλλακτικές διακυβέρνησης που έχει κατά καιρούς αναφέρει και οδηγούν σε παραλυσία και αστάθεια. Μετά, δηλαδή, από την κυβέρνηση ηττημένων και την κυβέρνηση ανοχής, τώρα εφευρίσκει και μια βραχύβια κυβέρνηση ειδικού σκοπού.

Μας λέει, δηλαδή, ότι σε μια εποχή μεγάλων διεθνών κρίσεων, εθνικών προκλήσεων και αδήριτης ανάγκης για σταθερότητα και ισχυρή ηγεσία είναι ανοιχτός σε οποιοδήποτε εκτρωματικό σχέδιο διακυβέρνησης εξυπηρετεί τις τυφλές του επιδιώξεις.

Το 2023 δεν είναι 2015. Οι πολίτες δεν θα τον ακολουθήσουν διότι δεν θέλουν να ζήσουν μια «δεύτερη φορά στη συμφορά». Η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία είναι η καλύτερη απάντηση στους άφρονες τυχοδιωκτισμούς». 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή