ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί την ακραία τοξικότητα του κ. Ψαριανού

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί την ακραία τοξικότητα του κ. Ψαριανού

«Με τον πλέον επίσημο τρόπο, ο κ. Μητσοτάκης, διά του εκπροσώπου του κ. Σκέρτσου, προσχώρησε στις χυδαιότητες Ψαριανού κατά του συνόλου των καθηγητών της μέσης εκπαίδευσης», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. 

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Με τον πλέον επίσημο τρόπο, ο κ. Μητσοτάκης, διά του εκπροσώπου του κ. Σκέρτσου, προσχώρησε στις χυδαιότητες Ψαριανού κατά του συνόλου των καθηγητών της μέσης εκπαίδευσης», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Για τον κ. Μητσοτάκη, οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί Ψαριανού, όπως “καθάρματα”, “αρχιμαφιόζοι”, “σκουλήκια” και “αλήτες”, είναι χαρακτηρισμοί για τους οποίους δεν τρέχει τίποτα, αφού τον κρατάει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ», σημειώνει, προσθέτοντας:

«Με αυτό τον τρόπο ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί όχι μόνο την ακραία τοξικότητα του κ. Ψαριανού, αλλά και την απαξίωση των εκπαιδευτικών και της Παιδείας στο παρά ένα των Πανελλαδικών». 

«Εύλογα γεννιούνται τα ερωτήματα για το αν η υιοθέτηση από τη ΝΔ της χυδαιότητας Ψαριανού προοιωνίζεται την κομματική εργαλειοποίηση της αξιολόγησης των καθηγητών από μια πανίσχυρη και ανεξέλεγκτη κυβέρνηση Μητσοτάκη», συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται την επαναφορά του κλίματος δημοκρατίας και συνεργασίας στα σχολεία, με την επαναφορά του ν.4547/2018 περί αποτίμησης και προγραμματισμού εκπαιδευτικού έργου».

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή