Γερουλάνος για Ανδρουλάκη: «Είχε πει ότι, αν είμαστε τρίτο κόμμα, θα είναι πολιτική ήττα»

Γερουλάνος για Ανδρουλάκη: «Είχε πει ότι, αν είμαστε τρίτο κόμμα, θα είναι πολιτική ήττα»

Τι απάντησε στο ερώτημα αν ο ίδιος επιθυμεί να διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τις εξελίξεις εντός του ΠΑΣΟΚ μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών μίλησε ο βουλευτής του κόμματος Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «Νίκος Ανδρουλάκης είχε πει ότι, αν είμαστε τρίτο κόμμα, θα είναι πολιτική ήττα». 

Σύμφωνα με τον κ. Γερουλάνο, «η μεγάλη είδηση των εκλογών ήταν η αποχή». Οπως είπε, «η Ν.Δ. πλήρωσε εκλογικά τον έναν χρόνο αλαζονείας», μετά την έναρξη της δεύτερης θητείας της. 

«Στόχος του ΠΑΣΟΚ ήταν να γίνουμε δεύτερο κόμμα. Ο πρόεδρος είχε πει ότι, αν είμαστε τρίτο κόμμα, θα είναι πολιτική ήττα», τόνισε στη συνέχεια, εκφράζοντας την ανάγκη ενός συντεταγμένου εσωτερικού απολογισμού του αποτελέσματος στα όργανα του κόμματος. 

«Δεν μπορούσα να συνεχίσω να ακούω τρεις μέρες να λένε ότι το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ είναι η Αττική, ανέκαθεν είναι η Αττική και κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με τα ποσοστά». Υποστήριξε, μάλιστα, ότι στην Αττική και την Αθήνα τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ ανέβηκαν συγκριτικά με τις άλλες εκλογικές αναμετρήσεις.

Ερωτηθείς για το αν ο ίδιος επιθυμεί να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος εφόσον τεθεί θέμα ηγεσίας, ο κ. Γερουλάνος απάντησε ότι «δεν είναι ώρα για υποψηφιότητες» και πως αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που τον απασχολεί. «Εχουμε μπροστά μας να κάνουμε δουλειά», σημείωσε.

Σχολίασε επίσης ότι «δεν είναι η ώρα να κάνουμε κυνήγι μαγισσών» και πως είναι η ώρα να γίνει συντεταγμένος απολογισμός «για να δούμε τι πήγε λάθος». «Μέσα σε αυτά κρίνονται οι πάντες», συμπλήρωσε. 

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT