Πυρά Ραγκούση κατά Κασσελάκη: Μικρονοϊκές οι εκκαθαρίσεις Θεοχαρόπουλου, Τσίπρα, Τεμπονέρα – Το 14,9% δεν είναι αρκετό

Πυρά Ραγκούση κατά Κασσελάκη: Μικρονοϊκές οι εκκαθαρίσεις Θεοχαρόπουλου, Τσίπρα, Τεμπονέρα – Το 14,9% δεν είναι αρκετό

«Εκδιώχθηκαν για τις πολιτικές τους απόψεις», σημείωσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης, με αφορμή τις απομακρύνσεις του Θανάση Θεοχαρόπουλου και του Γιώργου Τσίπρα από συνεργάτες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος

Ο τέως βουλευτής χαρακτήρισε τις εξελίξεις αυτές «μικρονοϊκές και έξω από την κοινωνία» και υποστήριξε ότι λειτουργούν απέναντι στο «θέλω» των προοδευτικών πολιτών περί ενότητας τόσο εντός ΣΥΡΙΖΑ όσο και ευρύτερα στον χώρο της Κεντροαριστεράς. «Εκδιώχθηκαν για τις πολιτικές τους απόψεις», σημείωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ ο κ. Ραγκούσης, εκτιμώντας πως ο κ. Τεμπονέρας εκδιώχθηκε λόγω της συμμετοχής στην εκδήλωση στο θέατρο «Αλφα» με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη και την Εφη Αχτσιόγλου και ο κ. Θεοχαρόπουλος επειδή κοινολόγησε την πρόταση εσωτερικού δημοψηφίσματος.

Μάλιστα, εκτίμησε ότι «η κατάσταση αυτή έχει ενοχλήσει τους πολίτες» και κάλεσε τον κ. Κασσελάκη «να δώσει άμεσα στη δημοσιότητα το σύνολο των μισθοδοτούμενων από τον ΣΥΡΙΖΑ, πόσοι πληρώνονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, πόσα παίρνουν και πόσοι προσλήφθηκαν επί προεδρίας του». 

«Ο ρόλος του ηγέτη και των ηγεσιών δεν είναι να λένε “αν”, αλλά “να”», σχολίασε στη συνέχεια αναφορικά με τη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία ενός ενδεχόμενου νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. «Το 14,9% προφανώς και δεν φτάνει για να νικήσουμε τη Ν.Δ.», συμπλήρωσε λέγοντας πως «ο κ. Κασσελάκης έθεσε σε αδράνεια τα όργανα του κόμματος και δεν λειτούργησε τίποτα». «Πίστευε επίσης ότι ο ίδιος ως φορέας του καινούργιου θα πήγαινε θεαματικά στις ευρωεκλογές (…) Τι τελικά προέκυψε; Πήρε όλο το θέμα του προεκλογικού αγώνα και έκανε ό,τι ήθελε μόνος του, τα όργανα αδρανοποιήθηκαν (…) και ο ίδιος έκανε το πρωτοφανές, να κάνει την αυτοκριτική του έξι μέρες πριν από τις εκλογές από τη Θεσσαλονίκη»

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT