Γιώργος Τσίπρας: Aθλιότητες τα περί αργομισθίας, το ήθος του «νέου ΣΥΡΙΖΑ» προκαλεί αηδία

Γιώργος Τσίπρας: Aθλιότητες τα περί αργομισθίας, το ήθος του «νέου ΣΥΡΙΖΑ» προκαλεί αηδία

Για ψεύδη κατηγόρησε ο πρώην βουλευτής την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά, αναφορικά με τις δηλώσεις της περί αργομισθίας και κατ’ εξαίρεση μισθοδοσίας

2' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για ψεύδη κατηγόρησε ο Γιώργος Τσίπρας την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά, αναφορικά με τις δηλώσεις της περί αργομισθίας και κατ’ εξαίρεση μισθοδοσίας. 

«Σχετικά με δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου κ. Βούλας Κεχαγιά. Ολα όσα της είπαν να δηλώνει και με αφορούν είναι απολύτως ψευδή. Το γνωρίζει και η ίδια. Οι αθλιότητες για “αργομισθία”, για δήθεν αίτημά μου για “κατ’ εξαίρεση μισθοδοσία”, για δήθεν αίτημά μου για “ασφαλιστική κάλυψη” κ.λπ., είναι εκ των υστέρων κατασκευές νοσηρών εγκεφάλων» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «δολοφονία χαρακτήρα». 

Υπενθυμίζεται πως μετά τη γνωστοποίηση της απόλυσής του, πηγές της Κουμουνδούρου μετέφεραν πως ο Γιωργος Τσίπρας είχε έμμισθη σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ως διευθυντής της Κ.Ο., παρόλο που είχε πάψει να βρίσκεται στη θέση αυτή εδώ και τρεις μήνες. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ίδιος είχε ζητήσει να συνεχίσει να πληρώνεται για έναν επιπλέον μήνα, μετά την αντικατάστασή του και την υποβολή υποψηφιότητας στην Ευρωβουλή, ώστε να διατηρήσει την ασφαλιστική κάλυψη και έμεινε τελικά έμμισθος για πολύ μεγαλύτερο διάστημα από ό,τι είχε ζητήσει. 

«Θα ήταν απλώς για γέλια αν δεν σηματοδοτούσαν το ήθος του “νέου ΣΥΡΙΖΑ” της Κουμουνδούρου που προκαλεί το λιγότερο αηδία» σημειώνει στη σημερινή του ανάρτηση ο Γιώργος Τσίπρας, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του «εσωκομματικά “κομμένο” εδώ και πολλούς μήνες».

«Οχι γιατί ασκούσα εσωκομματική αντιπολίτευση αλλά γιατί απλώς δεν ανήκω και δεν ανήκα ποτέ μου στους “πετάει ο γάιδαρος; Πετάει!” Εκεί καταντήσαμε. Το γνωρίζει και η κ. Βούλα Κεχαγιά. Οτι το “κόψιμό” μου θα το ακολουθούσε η επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρα, ήταν επίσης αναμενόμενο. Οτι αυτή η επιχείρηση είναι τόσο παιδαριώδης και πρόδηλα στον καθένα κακεντρεχής, απλώς δείχνει την ποιότητα των νέων αφεντικών της Κουμουνδούρου. Και επικίνδυνοι και πολύ “λίγοι”. Αναμένω ακόμη, όπως και άλλοι συνυποψήφιοι και ψηφοφόροι, τα αναλυτικά αποτελέσματα των προκριματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πρώτες παγκοσμίως “εκλογές” για τις οποίες δεν ανακοινώθηκαν αποτελέσματα, παρά μόνο μια στεγνή ανακοίνωση για το ποιοι προκρίνονται, κατά το “πίστευε και μη ερεύνα”. Κι αυτό, την ίδια στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ, σωστά, ζητά περισσότερη διαφάνεια από την κυβέρνηση, αλλά και διεθνείς παρατηρητές για τις εκλογές στην Ελλάδα».

Β. Κεχαγιά: Δεν μπορούν να υπάρχουν αργομισθίες στον ΣΥΡΙΖΑ

Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, διέψευσε, ξανά, το πρωί τους ισχυρισμούς του Γιώργου Τσίπρα πως η απόλυσή του είχε οποιαδήποτε σχέση με συνέντευξή του στην ελληνική ραδιοφωνία, στην οποία είχε υποστηρίξει «την ανάγκη ανασύνθεσης του προοδευτικού χώρου και δημοκρατικής λειτουργίας των κομμάτων».

«Από χθες λέμε στην Κουμουνδούρου, ότι φυσικά και δεν ήταν αιτία ή αφορμή η συνέντευξη που έδωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα ο κύριος Τσίπρας, ο οποίος κινήθηκε πάνω στην επίσημη γραμμή. Αρα πρέπει να πούμε ότι είναι μια υπερβολή ή μια όχι ψύχραιμη αντιμετώπιση και ανάλυση του τι συνέβη» ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ερωτηθείσα σχετικά με τη δήλωση του κ. Τσίπρα χθες, ότι ενημερώθηκε για τη λύση της σύμβασής του με τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνέντευξή του στο Πρώτο.

Η κ. Κεχαγιά, είπε πως το μήνυμα που στέλνει η ηγεσία του κόμματος και «δεν αφορά τα συγκεκριμένα πρόσωπα που έχουν αποχωρήσει, είναι ότι δεν μπορούν να υπάρχουν αργομισθίες στο κόμμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και το οποίο όλοι γνωρίζετε, το γνωρίζουμε και από τον προηγούμενο χειμώνα, ότι προσπαθεί να διαχειριστεί τα οικονομικά του, τα οποία είναι οριακά. Δηλαδή γίνεται μια προσπάθεια να φτιάξουμε πάνω και πρώτα από όλα το σπίτι μας, ούτως ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT