Επίσκεψη του πρωθυπουργού στο υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου – «Το νερό έχει μπει στο αυλάκι»

Επίσκεψη του πρωθυπουργού στο υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου – «Το νερό έχει μπει στο αυλάκι»

«Εχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε στο υπουργείο, αλλά στο μεταναστευτικό το νερό έχει μπει στο αυλάκι», είπε ο πρωθυπουργός

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου ευχήθηκε στον νέο υπουργό καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του.

Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι το συγκεκριμένο υπουργείο δημιουργήθηκε στις αρχές μιας πολύ μεγάλης κρίσης το 2020 και τόνισε πως η χώρα υλοποιεί μια αυστηρή αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική.

Επίσκεψη του πρωθυπουργού στο υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου – «Το νερό έχει μπει στο αυλάκι»-1
Φωτ.: Intime

«Τα δείγματα γραφής που έχει δώσει η κυβέρνηση είναι θετικά», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «εργαζόμαστε να αυξήσουμε την απορρόφηση των ευρωπαϊκών πόρων, ώστε να έχουμε μια σταθερή ροή χρηματοδότησης» με την Ελλάδα να διεκδικεί μεγαλύτερο ποσοστό.

Υπογράμμισε επίσης ότι αναγνωρίζεται η υποδειγματική δουλειά που έχει γίνει από τη χώρα μας και σημείωσε πως το υπουργείο αντιμετωπίζει και τις νέες προκλήσεις της νόμιμης μετανάστευσης.

Επίσκεψη του πρωθυπουργού στο υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου – «Το νερό έχει μπει στο αυλάκι»-2
Φωτ.: Intime

Αναφερόμενος στα ασυνόδευτα ανήλικα, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως έχει γίνει αξιοσημείωτη δουλειά για πονεμένες ψυχές που έφτασαν από τραυματισμένες περιοχές και ότι είναι αποστολή που έχουμε φέρει εις πέρας και έχουμε εισπράξει τα εύσημα.

«Εουμε πολλή δουλειά να κάνουμε στο υπουργείο, αλλά στο μεταναστευτικό το νερό έχει μπει στο αυλάκι», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Πηγή: ΑΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT